• Középiskolások sétálnak beteg gyermekekért a Margitszigeten

    Szerző: MTI

    A 10 éves Csodalámpa Alapítvány pénteken délután 16 órától tart jótékonysági sétát a Margitszigeten, ahol beteg társaik iránti együttérzésük jeléül középiskolás gyerekek vonulnak fel.

    Hirdetés

    A sétán a Csodalámpa Alapítványt támogató hat partneriskola vesz részt, a tanulók egy 16 éves mezőnyárádi kislány, Henrietta kívánságát is teljesítik, aki nemrég májtranszplantáción esett át.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    Mintegy 300 középiskolás vesz majd részt a hagyományteremtő céllal rendezendő eseményen, ahol a felvonulást követően a margitszigeti Bringóvárnál beteg és egészséges gyerekek uzsonnáznak együtt - közölte az alapítvány az MTI-vel.

    A Budapesten hét kórházban, valamit Kecskeméten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett, Zalaegerszegen, Győrben, Szombathelyen és Veszprémben működő nonprofit szervezet fennállása óta mintegy 2000 gyermek kívánságát teljesítette már.

    (MTI)

    Módosítva: 2013.09.27 10:44, Megjelenés: 2013.09.27 10:44
   • Nyomtatás
   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA