Az egészség mint versenyelőny

Szerző: Budai Egészségközpont

Workshopot szervez a Budai Egészségközpont május 30-án a Graphisoft Parkban, ahol a szakértők a munkahelyi egészségfejlesztés leghatékonyabb módszereiről és a legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről beszélgetnek.

A program

A munkahelyi egészségfejlesztés hazai és nemzetközi trendjei
Munka és magánélet egyensúlya – konkrét megoldási tanácsokkal
Irodai dolgozókat érintő kockázatok
Miért kifizetődő a munkavállalók egészségébe fektetni?
Kedvezményes finanszírozási lehetőségek

Időpont: Május 30-án 9:00 és 11:00 óra között
Helyszín: Graphisoft Park E-épület

A részvétel díjmentes, de helyet csak a jelentkezés sorrendjében, korlátozott számban tudunk biztosítani.
További részletek és jelentkezés: https://bhc.hu/

Kiss Andrással, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatójával beszélgettünk

Honnan jött az ötlet, hogy workshopot szervezzenek a munkahelyi egészségfejlesztésről?

12 éve biztosítunk egészségügyi szolgáltatásokat vállalatoknak. Több mint 220 hazai és multinacionális partnerünk van, az ő visszajelzéseik alapján pontosan tudjuk, milyen meghatározó a munkavállalók egészsége a versenyképesség szempontjából. Sok munkáltató azonban ezzel sajnos még mindig nincs tisztában és az egészségre költött összegeket kidobott pénznek tartja.

Milyen szempontok alapján állították össze a programot?

Lényegretörő előadásokon a gyakorlatban is felhasználható információkat szeretnénk adni. A témát nem csak szolgáltatói szempontból közelítjük meg, ezért neves előadókat hívtunk piackutatói, tanácsadói és finanszírozói területről. Szeretnénk hazai és nemzetközi esettanulmányokat bemutatni, emellett szót ejtünk azokról a módszerekről is, melyek segíthetnek a munka és a magánélet egyensúlyának fenntartásában. A program természetesen interaktív lesz, tehát mindenki felteheti a számára fontos kérdéseket.

Csak a Graphisoft Park vállalatai vehetnek részt a rendezvényen?

Nyilván számukra a legkényelmesebb a helyszín megközelítése, de minden személyzeti vezetőt vagy gazdasági döntéshozót szeretettel várunk akár Óbudáról, akár a város más részéről! Érdemes minél előbb regisztrálni, hiszen helyet csak a jelentkezés sorrendjében, korlátozott számban tudunk biztosítani.

További részletek és regisztráció: https://bhc.hu/

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Angolkór Angolkór

A kóros D-vitamin-hiány tünetei, kezelése és megelőzése.

A magnézium kismértékben...

Az American Heart Association folyóiratában publikált kutatások szerint a magnézium, amely az emberi test számára nélkülözhetetlen elem...

Fitoterápiás készítmények -...

A nemrég megjelent patikai gyógyszerkészítést szabályozó Szabványos Vénygyűjtemények VIII. kötete több mint 50 fitoterápiás cikkelyt tartalmaz....

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.