E-kórtörténet és hűségprogram egy kattintásnyira

Szerző: Budai Egészségközpont

Komplex online ügyfélszolgálati rendszert vezetett be a Budai Egészségközpont. A Budai Egészségközpont megújította honlapját, és ezzel egy időben új online ügyfélszolgálati rendszerrel bővítette szolgáltatásait.

Az online ügyfélszolgálaton belül az ügyfelek áttekinthetik teljes korábbi kórtörténetüket, bejelentkezhetnek rendelésekre, valamint elérik a most elindított hűségprogramot is. A fejlesztésnek egyrészt az volt a célja, hogy még kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyék az időpontfoglalást, másrészt, hogy egyre nagyobb arányban környezetbarát megoldásra cseréljék a papíralapú leletkiadást.

Budai Egészségközpont
A Budai Egészségközpont, Budapest egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatója, jelenleg több mint 230 hazai és multinacionális szerződött vállalati partner, és mintegy 110.000 magánpáciens számára kínálja az egészségügyi szolgáltatások széles palettáját. Az intézményben több mint száz elismert szakorvos, mintegy negyvenöt szakterületen várja pácienseit, családias és elegáns környezetben. A Budai Egészségközpont személyre szabott szolgáltatásokkal, orvosai kiemelkedő szaktudásával, a legmodernebb berendezésekkel és a páciensek igényeinek folyamatos mérésével biztosítja a megbízható, magas minőséget partnerei számára. Az egészségközpont ügyfelei között szerepel többek között a Béres Gyógyszertár, a Chinoin/sanofi aventis, az Erste Bank, a MOL, a General Motors és az SAP.

Az ügyfeleknek nem kell időt tölteni az orvosi papírok előkeresésével, és a megőrzés terhét is leveszi az egészségközpont a vállukról. Az elektronikus felületen valamennyi, a regisztrációt követően validált lelet és röntgenfelvétel elérhető a páciensek számára, így teljes kórtörténetüket könnyen és gyorsan áttekinthetik. Emellett bármikor ellenőrizhetik időpontfoglalásaikat és számláikat is. Az elektronikus felület nemcsak az ügyfelek kényelmét szolgálja, hanem környezetbarát megoldás is, amely különösen a hosszabb, akár 30-40 oldalas szűrővizsgálati összefoglalóknál csökkenti jelentősen a környezeti terhelést.

A magánegészségügyi piacon a sokoldalúságában egyedülálló online ügyfélszolgálati rendszert a vállalati partnerek és a magánpáciensek is ingyenesen vehetik igénybe. A belépéshez minden ügyfél saját felhasználónevet, valamint jelszót kap, és a bizalmas adatokra való tekintettel egy SSL tanúsítvánnyal titkosított oldalon érheti el az online felületet. Az egészségközpont az új rendszer bevezetésével egy időben hűségprogram indításával is kedveskedik ügyfeleinek. Az igénybe vett szolgáltatásokért pontokat gyűjthetnek a programban résztvevők, amelyeket a Budai Egészségközpont és partnereik szolgáltatásaira, illetve ajándéktárgyakra válthatnak be.

„Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden szinten folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, és ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Jó példa erre az online jelenlétünk teljes megújítása, vagy az egészségügyi szolgáltatásaink terén a nemrég elindított Selfness Program is” – mondta a fejlesztések kapcsán Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

Az új online ügyfélszolgálati rendszert a Budai Egészségközpont honlapján, valamint közvetlenül a oldalon érhetik el az ügyfelek.

(Budai Egészségközpont)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Non-Hodgkin limfóma Non-Hodgkin limfóma

Mi okozhatja? Milyen tünetei lehetnek? Hogyan kezelhető?

Majomhimlő Majomhimlő

Megérkezett Magyarországra is a majomhimlő elleni védőoltás.

Harmadfokú hőségriasztás lép...

Harmadfokú hőségriasztást léptet életbe csütörtöktől szombat éjfélig az ország egész területére az országos tisztiorvos a meteorológiai...

Gyógynövények mint fűszernövények

Napjainkban egyre nagyobb az igény a gyógynövények otthoni termesztésére. Azt azonban kevesen tudják, hogy sok fűszernövény egyben gyógynövény is.

Fokozatosan újraindulhatnak az...

Hazánkban a koronavírus-világjárvány miatt március közepétől csak szigorú szabályok mellett vehették igénybe a páciensek az orvosi ellátást, a...

Ellátás külföldön: a szükséges...

Az orvosilag szükséges egészségügyi ellátások körének meghatározása az adott tagállam hatáskörébe tartozik, az ellátás szükségességéről...

Amikor a beteg nem érti miről beszél...

Az egészséggel, betegséggel kapcsolatos tájékoztatást különösen az idős, nyugdíjas korosztályok tagjai nem értik, kiváltképp ötmillió amerikai...

Egészségügyi ellátás külföldön:...

A Magyarországon megállapított nyugdíj alapján az összes külföldi egészségügyi ellátás költségét - az önrész kivételével - az Országos...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.