• E-kórtörténet és hűségprogram egy kattintásnyira

    Szerző: Budai Egészségközpont

    Komplex online ügyfélszolgálati rendszert vezetett be a Budai Egészségközpont. A Budai Egészségközpont megújította honlapját, és ezzel egy időben új online ügyfélszolgálati rendszerrel bővítette szolgáltatásait.

    Az online ügyfélszolgálaton belül az ügyfelek áttekinthetik teljes korábbi kórtörténetüket, bejelentkezhetnek rendelésekre, valamint elérik a most elindított hűségprogramot is. A fejlesztésnek egyrészt az volt a célja, hogy még kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyék az időpontfoglalást, másrészt, hogy egyre nagyobb arányban környezetbarát megoldásra cseréljék a papíralapú leletkiadást.

    Hirdetés

    Budai Egészségközpont


    A Budai Egészségközpont, Budapest egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatója, jelenleg több mint 230 hazai és multinacionális szerződött vállalati partner, és mintegy 110.000 magánpáciens számára kínálja az egészségügyi szolgáltatások széles palettáját. Az intézményben több mint száz elismert szakorvos, mintegy negyvenöt szakterületen várja pácienseit, családias és elegáns környezetben. A Budai Egészségközpont személyre szabott szolgáltatásokkal, orvosai kiemelkedő szaktudásával, a legmodernebb berendezésekkel és a páciensek igényeinek folyamatos mérésével biztosítja a megbízható, magas minőséget partnerei számára. Az egészségközpont ügyfelei között szerepel többek között a Béres Gyógyszertár, a Chinoin/sanofi aventis, az Erste Bank, a MOL, a General Motors és az SAP.

    Az ügyfeleknek nem kell időt tölteni az orvosi papírok előkeresésével, és a megőrzés terhét is leveszi az egészségközpont a vállukról. Az elektronikus felületen valamennyi, a regisztrációt követően validált lelet és röntgenfelvétel elérhető a páciensek számára, így teljes kórtörténetüket könnyen és gyorsan áttekinthetik. Emellett bármikor ellenőrizhetik időpontfoglalásaikat és számláikat is. Az elektronikus felület nemcsak az ügyfelek kényelmét szolgálja, hanem környezetbarát megoldás is, amely különösen a hosszabb, akár 30-40 oldalas szűrővizsgálati összefoglalóknál csökkenti jelentősen a környezeti terhelést.

    A magánegészségügyi piacon a sokoldalúságában egyedülálló online ügyfélszolgálati rendszert a vállalati partnerek és a magánpáciensek is ingyenesen vehetik igénybe. A belépéshez minden ügyfél saját felhasználónevet, valamint jelszót kap, és a bizalmas adatokra való tekintettel egy SSL tanúsítvánnyal titkosított oldalon érheti el az online felületet. Az egészségközpont az új rendszer bevezetésével egy időben hűségprogram indításával is kedveskedik ügyfeleinek. Az igénybe vett szolgáltatásokért pontokat gyűjthetnek a programban résztvevők, amelyeket a Budai Egészségközpont és partnereik szolgáltatásaira, illetve ajándéktárgyakra válthatnak be.

    „Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden szinten folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, és ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    Jó példa erre az online jelenlétünk teljes megújítása, vagy az egészségügyi szolgáltatásaink terén a nemrég elindított Selfness Program is” – mondta a fejlesztések kapcsán Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

    Az új online ügyfélszolgálati rendszert a Budai Egészségközpont honlapján, valamint közvetlenül a https://online.bhc.hu/ugyfel/ oldalon érhetik el az ügyfelek.

    (Budai Egészségközpont)

    Legutóbb frissült: 2013.02.26 10:41
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Tüdőtályog

    Tüdőtályog

    Dr. Brugós László

    A tüdőtályog általában szövődményként jelenik meg. Okok, tünetek és kezelés.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    Megkezdi működését a Nemzeti Népegészségügyi Központ

    A rendelet szerint az Országos Közegészségügyi Intézet elnevezése október elsején Nemzeti Népegészségügyi Központra változik, egyidejűleg az Emberi Erőforrások Minisztériuma országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkára által irányított szervezeti egységek az NNK-ba olvadnak.

    Átadták Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat díjait

    Szeptember 3-án a Vigadóban adták át Az év praxisa a Kárpát-medencében nyerteseinek díjait, az ünnepségen részt vett Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár is.

    Semmelweis öröksége: Moss kezet, hogy megelőzd a fertőzést!

    Semmelweis Ignácra, a 200 évvel ezelőtt született - tapasztalatai nyomán infektológussá váló - orvosra irányul a gyógyító szakma és a közvélemény figyelme ebben a jubileumi évben. Korszakos teljesítménye, hogy felismerte a szülő nők életét fenyegető fertőzések okát, mibenlétét, majd ajánlást tett a hatékony megelőzésre. Erre emlékeznek világszerte ebben az ünnepivé emelt évben, így tett a szakértők sorában dr. Jakab Zsuzsanna, a WHO európai regionális igazgatója is.

    Az oltásellenes mozgalom érvei és a valódi válaszok - Tények és tévhitek

    Az oltások az orvostudomány egyik legnagyobb vívmányai, ennek ellenére sokan ellenzik azokat. Felnőttkorban a mi döntésünk, hogy beoltatjuk-e magunkat egy-egy betegség ellen, azonban súlyosabb a felelősségünk, ha a gyermekeink vakcinázásáról döntünk. Olvassa el a gyakori tévhiteket, és szabaduljon meg a kételyektől!

    Gondolatok az orvos-beteg kapcsolatról

    Az egészségügy válsága a világ számos országában érzékelhető. Eltekintve az egyes régiók aktuális nemzetgazdasági, politikai irányvonalaitól, nem lehetséges-e, hogy az orvosokba vetett bizalom megrendülését az eltérő adottságú környezetekben hasonló folyamatok lejátszódása okozza?

    Országjelentés: az összes halálozás egynegyede elkerülhető lett volna!

    A szív- és érrendszeri betegségek tartoznak hazánkban a fő halálokok közé, ezek hátterében pedig olyan rizikófaktorok vannak, mint a dohányzás, elhízás és a túlzott alkoholfogyasztás. A daganatos megbetegedések a dobogó második fokára kerültek.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.