Megújult, megszépült a WEBBeteg.hu

Szerző: WEBBeteg

Aki a mai napon felkereste portálunkat, már a megújult WEBBeteggel találkozhatott. A portál korábbi hasznos funcióinak megtartása mellett, újabb alkalmazásokat tett elérhetővé és egy könnyebben kezelhető, átláthatóbb dizájnnal várja látogatóit.

Miért lett "szebb" a WEBBeteg.hu?

A februárban négyéves WEBBeteg.hu a működése során szerzett tapasztalatait és a látogatói jelzéseket hasznosítva, egy letisztultabb, egyszerűbb "dizájnba-bújt". A régi funkciók és a klasszikus dizájnelemek megtartása mellett látogatóink kényelmesebb, tágasabb felhasználói élményben részesülhetnek.

  • Nagyobb betűméret várja az olvasót, annak érdekében, hogy a böngészés ne csak hasznos tájékozódás, hanem élmény is legyen.
  • Több fotóval segítjük a tájékozódást mind a kezdőoldalunkon, mind aloldalainkon.
  • Kiemelt helyet kaptak a közösségi funkciók: könnyebb lett blogot és fórumot indítani, megtalálni a legaktuálisabb közösségi posztokat.
  • Látogatóink böngészhetnek a Médiatárunkban, ahol videókat, infografikákat és orvosi ábrákat bemutatva segítjük az orvosi témákban való hitelesebb tájékozódást.

blog és fórum

Online szűrővizsgálatok: látás és hallásvizsgálat, melanómaszűrés

A WEBBeteg új alkalmazása, a Vizsgáló 2.0, különböző online úton elvégezhető vizsgálatokat fognak össze. Az alkalmazásokat szakorvok bevonásával készültek, a rendelőkben is alkalmazott vizsgálati eljárásokat alkalmazza webes környezetben. Fő részei a látásvizsgálat, a hallásvizsgálat, valamint a melanoma szűrővizsgálatra alkalmas anyajegyvizsgáló.

A Vizsgáló. 2.0 célja nem az, hogy kiváltsa a szakorvosi vizsgálatokat, hanem épp ellenkezőleg: szűrési jelleggel hívja fel a figyelmet az orvoshoz fordulás fontosságára. A Vizsgáló 2.0 alkalmazásainak használatával a látást, hallást érintő rejtett problémák kerülhetnek előtérbe, valamint a gyanús anyajegyek esetén járul hozzá a szakorvos felkereséséhez.

Kellemes és hasznos böngészést kíván a WEBBeteg szerkesztőségi csapata!

(WEBBeteg)

Módosítva: 2012.03.29 16:06, Megjelenés: 2012.03.29 16:06
Címkék: WEBBeteg, Egészség
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Menopauza Menopauza

Milyen testi és lelki tünetek jelentkezhetnek?

Macskajaj - Mi az, ami segíthet?

Az ünnepnapok, a szilveszter, a születésnapi partik, az esküvők és még számos esemény alkalmat szolgáltathat arra, hogy a résztvevők igyanak...

Egészségügyi és biztonsági tippek...

A szilveszter minden szempontból különleges ünnep, sajátos varázsa, az új kezdet és az új lehetőségek ígérete miatt még a visszahúzódóbbak is...

Megjelent a digitális WEBBeteg magazin

A WEBBeteg legjobb cikkeinek exkluzív, lapozható változata ezúttal digitális formában, táblagépekre vagy okostelefonokra is letölthető módon jelent...

4 évesek lettünk...

Négy évvel ezelőtt, 2008. februárjában indult el egészségportálunk, a WEBBeteg.hu. Látogatóink immár négy éve kérdezhetnek...

A legmegdöbbentőbb esetek 2008-ból

A webbeteg.hu egészségügyi portál 11 hónapos működése óta a világban számos megdöbbentő eset történt. Az évvégéhez közeledvén...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.