• A WEBBeteg társportálja, a Kamaszpanasz is részt vesz a Health 2.0 Europe konferencián 

    Szerző: WEBBeteg/Kamaszpanasz

    A H2Online és a Kamaszpanasz képviseletében Gyarmati Anna is részt vesz a 2011. október 27-28 –án, Berlinben megrendezésre kerülő Health 2.0 Europe konferencián, amelyen a legújabb és legjobb európai egészségügyi 2.0 technológiák mutatkoznak be.

    A 16 éves Gyarmati Anna,  a konferencia legfiatalabb résztvevőjeként mint „tini” szerkesztő és blogger mutatja be a WEBBeteg.hu társportálját a Kamaszpanasz.hu oldalt a keresés, tartalomszolgáltatás és közösségek, azaz az új generációs megoldások a betegkommunikációban témakörében.

    Hirdetés

    Az első, 2010 áprilisában Párizsban tartott konferencia sikere után az idén Berlinben rendezik meg a Health 2.0 konferenciát, ahol több mint 35 előadót várnak 15 különböző országból. A konferencián részt vesznek az egészségügyi web 2.0 területének kiemelkedő alakjai és aktív formálói és szakértői: informatikai megoldások szakemberei, egészségügyi szakemberek, betegszervezetek, egészségügyi szervek, állami és magán biztosítók képviselői, gyógyszeripari és orvosi segédeszközt gyártó cégek, telekommunikációs csoportok és szabályozó szervek munkatársai.

    A konferenciát követheti Facebook-on és Twitter-en!

    Facebook.com/Health2.0Europe

    Twitter.com/#!/health2eu

    Legutóbb frissült: 2011.10.04 09:52
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Alzheimer-kór kezelése

    Alzheimer-kór kezelése

    Dr. Zsuga Judit

    A nyugodt és stabil otthoni környezet csökkenti a viselkedési zavarokat.

    Ízületi fájdalmak

    Ízületi fájdalmak

    B. M., szakfordító

    A reuma összefoglaló név, gyulladásos és degeneratív folyamatokat foglal magába.

    E-recept: 2019 végéig kötelező lesz a papíralapú felírási igazolás

    Döntés született arról, hogy az e-recepthez 2019 végéig kötelező lesz papíralapú felírási igazolást adni minden betegnek, derül ki a Magyar Gyógyszerészi Kamara szeptemberi elnökségi üléséről szóló tudósításból.

    A szőlő egészségre gyakorolt hatásai

    A szőlő (a gabona mellett) az egyik legősibb kultúrnövényünk. Kezdettől fogva szent és isteni növénynek, életfának tekintették az emberek. A sumér ékírás az élet szót szőlőlevél alakú jellel ábrázolta.

    A vashiányos vérszegénység - Melyek a vashiány tünetei?

    A vashiány a leggyakrabban előforduló hiánybetegségek egyike, melynek változatos tünetei olykor megnehezítik a felismerést. A vashiány azonban számos probléma kiváltó oka lehet, amik közül a vashiányos vérszegénység fordul elő legtöbbször.

    Az ősz leggyakoribb betegségei

    A forró nyári napok után üdítően hat a nyár végi, ősz eleji hűvösebb idő. Megkezdődött az iskola, és itt van az őszi kirándulások, majd a szüret ideje is.

    Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

    Az őszi hónapok beköszöntével egyre többen fáznak meg, lesznek betegek, vagy rosszabb esetben az influenza miatt esnek ágynak. Mindez betudható az időjárás megváltozásának - a lehűlésnek, esőknek, nyirkossá vált levegőnek -, amely hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez.

    Szexről és lelki problémákról kérdeznek a tinik az interneten

    Az intim témák, a szex és az önbizalomhiánnyal összefüggő lelki problémák azok a cikis témák, amikről a tinik inkább interneten kérdeznek – derült ki abból az elemzésből, amelyet a Kamaszpanasz.hu internetes portál orvos és pszichológus szakértőinek válaszai alapján készítettek a szerkesztők.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.