Bőrbetegségek - Egészségmegőrzés cikkek

Bőrbetegségek - Egészségmegőrzés cikkek

A bőrrák három legjelentősebb rizikófaktora

healzz
2013-05-21 09:41

Kutatók nemrégiben azt közölték a nyilvánossággal, hogy a bazálsejtes karcinóma (basalioma) kialakulása a fiatalkori nagy mennyiségű UV sugárzással áll leginkább összefüggésben.

Szép bőr természetesen, gyógynövényekkel

Orvostkeresek Egészségmagazin
2013-02-05 07:38

A természet patikája számos bajra gyógyír, nincs ez másként a bőrhibák esetében sem. A gyógynövényes mélyhámlasztás segítségével a sima, fiatalos bőr sokak számára elérhető.

Napozzon okosan! Naptej helyett árnyék

Rákgyógyítás
2012-06-19 21:41

A bőrgyógyászok egyre inkább aggódnak a rosszindulatú bőrbetegségek szaporodása miatt. A gyerekekre különösen ügyelni kell, mert az erős sugárzás miatti napártalom náluk fokozottan növelheti egy későbbi bőrrák kockázatát. A károsodások a felnőtteknél is összeadódnak.

Tanácsok a biztonságos barnuláshoz

Oxygen Medical
2012-06-06 18:37

A bőrgyógyászok továbbra is óva intenek a szoláriumok használatától. Legyen az turbo-, bio-, bronzárium névre keresztelt készülék, a tény az, hogy az itt szerzett barnaságért a későbbiekben nagy árat fizethetünk.

A fényvédő krémek nem védenek a bőrráktól?

WEBBeteg - K. J. fordító
2010-06-09 20:51

A bőr daganatos megbetegedés világszerte egyre nagyobb méreteket ölt, s ezzel szinte népbetegséggé avanzsál. A lassan beköszöntő nyár remek alkalmat ad arra, hogy sorra vegyünk néhány olyan felfedezést, amely a jövőben segíthet a bőrgyógyászati betegségek és problémák leküzdésében.