Időskori életbiztosítás

Támogatott tartalom
megjelent:

Abban a korban jár, amikor már gyakran elgondolkozik a saját és családja jövőjéről? Néha azon jár az esze, hogyan óvja meg családját baleset vagy elhalálozás esetén? Fontolja meg az életbiztosítás megkötését, hogy nyugodt legyen a távolabbi jövőt illetően is. (x)

Életbiztosítás – határozott vagy határozatlan időre?

Ha életbiztosítás kötését fontolgatja, az első lépések közé tartozik eldönteni, hogy a határozott, vagy a határozatlan idejű változat alkalmazkodik-e jobban az igényeihez. Mindkét változatnak megvannak az előnyei és a hátrányai is, de a határozatlan idejű mellett több érv szól. Ebben az esetben, bár a havidíj magasabb, a biztosított élete végéig védelmet élvez. Nem kell a hosszabbításon aggódni, nem kell dátumokat észben tartani.

időskor

Hogyan védi az életbiztosítás a családot?

Senki sem tudja pontosan, mit hoz a jövő – sajnos bárkit érhet tragikus baleset, és a halál is minden ember életének a része. Az életbiztosítás (szerződéstől függően) halálos kimenetelű baleset esetén is anyagi biztonságot nyújt. A kedvezményezett a befizetett összegnek megfelelő juttatást kap halál esetén.

A biztosításközvetítő 4Life Directnél szerződéstípustól függően akár 7 000 000 forintra is biztosíthatja magát mérsékelt havidíjak mellett. Lehetőség van igénybe venni a Dupla Baleseti Halál Fedezetet is, amely garantálja, hogy a választott biztosítási összeg kétszeresét kapja kézhez a családja, ha Ön egy váratlan balesetben életét vesztené.

Például ha Ön 1 millió forintos biztosítási összegre köt szerződést, és meghal egy véletlen baleset következtében, a családjának kifizetendő biztosítási összeg 2 millió forint lesz. Az életbiztosítás egyedülálló és teljes biztonságot nyújt.

Biztosítás extra védelemmel

Hogy a lehető legmegfelelőbben biztosítsa családja jövőjét, elgondolkodhat élettársa biztosításán is. A 4Life Direct Időskori Biztonság biztosítása családbarát megoldás. Dönthet úgy, hogy a saját életét biztosítja (egy biztosított), de úgy is, hogy Ön mellett a partnerére is köt biztosítást (páros biztosítotti lehetőség).

Bizonyos társaságoknál lehetősége nyílik gyermekeit is biztosítani, gondolva az ő jövőjükre is. A kapott összeget tanulmányok finanszírozására, lakásvásárlásra és számos egyéb célra fordíthatják, így az ő jövőbeli boldogulásukhoz is nagyban hozzájárulhat.

(WEBBeteg)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.