• NagyVilág
    Bebe blogja

    Programajánló

    Péntek van? A válasz igen. Ami nem jelent mást minthogy ma programajánló van. Az első sulis hét után mindenkinek jár egy kis pihenés. De amíg engedi az idő éljünk a lehetőséggel és próbáljuk ezt a szabadba eltölteni. Lássuk csak mi jutott erre a hétvégére.

    Holnap reggeli ébresztőnek tökéletes lehet a margitszigeti reggeli futás elnevezésű akció. Ennek a lényege hogy tulajdonképp felébredjünk és teljesítsük az 5,4 kilométeres távot. Akinek kedve szottyan reggel szaladgálni, látogasson el holnap reggel kilenckor a Margitszigetre!

    Az edzettebbeknek egy kiváló program ígérkezik. Ez pedig nem más mint a Balaton Marathon50. Ennek az 50km-es távnak bárki neki vághat aki lát magában elég ambíciót hogy végigevezze ezt az igen kemény távolságot a Balaton vízén. Indulni bármilyen kézhajtású járművel lehet. Ha szívesen kipróbálnád magad legyél holnap reggel kilenckor Keszthelyen és megtudhatod milyen is végigevezni a Balatont.

    Remek kikapcsolódásnak ígérkezik mind a nagyobbak mind a kisebbek számára a 2. GARMIN GPSGames Műhód Fesztivál. A feladat elég sokrétű. A helyszínen megadott pontokat kell megtalálnunk gyalog, biciklivel, vagy kajakkal vagy kenuval. Természetesen a sorrend nem számít pusztán ennek az igazolása. Míg szombaton a teljesen kezdők és a kalandvágyók mérhetik össze tudásukat, addig vasárnap a kőkemény profiké a főszerep. Mindez Sarudon Szeptember 6.-7.-én!

    A kicsit kényelmesebbeknek ígérhet kiváló kikapcsolódást az Off-Road show Budapesten a Papp László sportarénában, ami ugyan már ma elkezdődött de egészen vasárnapig tart. A monumentális programokban gazdag eseményeken a hazai autó-sport legnagyobb alakjai is ott lesznek. A programot bemutatók és közönségtalálkozók színesítik.

    Remélem ezen a hétvégén se fog unatkozni senki! Jó szórakozást és kellemes pihenést kívánok!

    --- Cs.B ---


   • Blog leírása

    Amit az életről tudni érdemes az új generációnak - KamaszPanasz
    Látogatás: 62115 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés