• NagyVilág
    Bebe blogja

    Programajánló

    Péntek, tehát jönnek a programok szép számával. A Nyár utolsó hétvégéjén számtalan program közül választhattok. Ezeket összegyűjtve próbálok segíteni hogyan töltsétek el a szezonzárót!

    Most inkább az aktívabbaknak ajánlanék pár programot! Elsőre A 7. Mátra Moutain-Bike maratont, melynek különlegessége amellett hogy mindenki megtalálja a számára ideális távot, az hogy, olyan hazai élsportolók is rajthoz állnak, mint például az olimpiáról hazaért Parti András. Egy túra és 3 versenytáv közül választhatnak a versenyzők. A túra 10km az első versenytáv 35km a közepes 60 a Hosszú-táv pedig 90km, ez utóbbi távon a Kékes-tetőt is meg kell majd ?látogatni?. Rajt Gyöngyösön Vasárnap 9:30 kor.

    Akik Budapestiek azoknak is ajánlanánk egy remek programot ez pedig nem más, mint a  Nike+ futónap. Itt csatlakozva a világ nagy jótékonysági rendezvényéhez futhatunk, 10km-t ahol még támogathatjuk is általunk kiválasztott szervezeteket. Mindez Vasárnap délután 5órától a Margitszigeten.

    A harmadik aktív program a szombaton déltől megrendezésre kerülő 2. Jambore X-day. Ennek a rendezvénynek célja hogy bemutassák szinte az összes hazai extrémsportot, és ami a lényeg hogy ez mind ki is próbálható! Itt találkozhattok oktatókkal és versenyzőkkel a bátrak pedig elindulhatnak az Extrém olimpián. A kisebbeket alkotóház a nagyobbakat pedig egy kiváló angol banda a Freestylers szórakoztatja este a budapesti Vidámparkban.

    Remek nyárbúcsúztató eseménynek ígérkezik a szombati Maratoni vízen maradási verseny Abádszalókon. A versenyre bárki nevezhet, bármivel! A szabály egyszerű a vízen kell maradni minél tovább. Mindenkinek két lehetősége van aki elesik egyből kiesik! Jó buli lesz ne hagyjátok ki. A versenyzőket reggel nyolctól várják!

    A Végére pedig a kényelmesebbeknek egy kiváló program a hétvégre. Ez pedig a Magyarországon először megrendezésre kerülő Ferrari Challenge . A Rendezvény mától egészen vasárnapig tart ahol több mint 100 Ferrari F430-as áll rajthoz.

    Remélem nem fogtok unatkozni a szezonbúcsúztató hétvégén! Élvezzétek ki a nyár utolsó perceit!

    --- Cs.B ---


   • Blog leírása

    Amit az életről tudni érdemes az új generációnak - KamaszPanasz
    Látogatás: 62071 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés