• NagyVilág
    Bebe blogja

    Programajánló

    Ha péntek, akkor programajánló! Nem lesz ez másképp ma sem. Megpróbáltam összegyűjteni a hétvége legjobb programjait a szabadban és a tv előtt is egyaránt!

    Egy érdekes eseménnyel kezdeném, amely Tokajban lesz látható! Ez az I. Mountainboard verseny. Rohamosan fejlődnek az extrém sportok ezért egyre durvább találmányok kerülnek ki. Ilyen ez a Mountainboard is. Ez ötvözi a surf a gördeszka és a snowboard kanyarodását, a mountain bike-al. És hogy ez hogy néz ki? Tulajdonképpen az előbb említett sporteszközökből áll össze. Mindenből egy kicsi. Ha érdekel, a dolog látogass el Augusztus 23.-án Tokajba ahol 9órától vár ez a remek rendezvény!

    Akik kevésbé extrémek, de azért szeretik a természetet és a bikeolást, azok feltétlenül nevezzenek be vagy látogassanak el szombaton Gyenesdiásra! Ugyanis itt rendezik meg immár 5. alkalommal a Dynamo ? Maratont. Keszthely környékét bejárva, a legszebb zalai tájakon barangolva tehetjük meg a 27 illetve 55 kilométeres távot. A Rajt 12:00 kor van! Bővebb infót ezen a telefonszámon kaphattok: 06-20-326- 6578

    A kevésbé aktívaknak remek szórakozás lehet a szombat-vasárnap megrendezésre kerülő 2. Szegedi Sárkányhajó fesztivál, ahol a látogatók igazi élő mozit láthatnak Szeged ?főutcáján? a Tiszán. ?A látványos elemekkel tűzdelt sportot szeretnék bemutatni az embereknek, és egyúttal rámutatni a Tiszában rejlő szépségekre? ? nyilatkozták a szervezők.

    Még mindig tart az olimpia, a hétvégén, pontosabban szombaton ismét szoríthatunk magyarokért! Először a Női kézilabda csapatunk mérkőzik a bronzért az igen erős Korea ellen, magyar idő szerint reggel 7:30 kor! Aztán a Kajak-kenusainkért szoríthatunk hiszen az 500mes finálék következnek ahol egyetlen szám kivételével mindenhol éremesélyesek vagyunk!

    Kellemes időtöltést és Jó szurkolást!

    --- Cs.B ---


   • Blog leírása

    Amit az életről tudni érdemes az új generációnak - KamaszPanasz
    Látogatás: 62072 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés