• NagyVilág
    Bebe blogja

    Programajánló

    Péntek van a hét utolsó napja. Ez azt jelenti, hogy programajánló = buli = haverok = hétvége. Ezen a hétvégén se fogunk unatkozni! Úgy érzem mindenki, megtalálja a saját maga ízlésének megfelelő programot! Hát lássuk, csak mit tartogat ez a pár nap!

    A hétvége egyik kiemelkedő sporteseménye kétségkívül a 23. ING Formula - 1 Magyar Nagydíj. Talán nem meglepő hogy a legtöbbször itt a német klasszis Michael Schumacher nyert pontosan 4szer. Őt a Brazil legenda Ayrton Senna követi. De vajon idén kinek sikerül a dobogó legfelső fokára állni? Az éllovas Hamilton? A Címvédő Raikkonen? Vagy a meglepetés ember Kubica? Hétvégén kiderül! A közvetítések a szokott időben lesznek, a rajt pedig Vasárnap 2 órakor. Érdemes lesz megnézni!

    Még maradjunk egy kis sportnál. Mindenévben megrendezik a Balaton-átúszást melyet most egy héttel kellett elhalasztani. De ha minden kedvező, akkor Szombaton elrajtolhat a mezőny. A szakasz a Révfülöp és Balatonboglár között lesz! Az átúszni vágyókat Révfülöpnél várják reggel 7órától délután 13: 30-ig!

     Aki nem szereti a sportos programokat, annak ajánlanám az Azfesztet! Bár Ma már elkezdődött a Nyírbátori rendezvény de a java még hátra van! Érdemes kilátogatni, hiszen a hazai és a külföldi zenei élet igazi fenegyerekei látogatnak el ide. Moby Dick, Depresszió Subscribe, Architets, Zorall, Kowalsky meg a Vega, 30Y, Kaukázus, Belga, Republic, Ganxta Zolee és a Kartell, és a Jager Barben pedig Loránt Barnabás, Kovács-András Péter, Hadházi László és karoke, várja a kilátogatókat! Bővebb infót itt találhattok.

    Amint látjátok most se maradunk program nélkül! Jó fesztválozást vagy Forma1-ezést! A Lényeg, hogy jól teljen a hétvége!

    -- Cs.B --


   • Blog leírása

    Amit az életről tudni érdemes az új generációnak - KamaszPanasz
    Látogatás: 62065 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés