• NagyVilág
    Bebe blogja

    Zene, zene, zene

    Még egy kis rap, ugyanis a fekete rapper Nas is új cd-vel rukkolt elő. 1994-es debütációja óta megállíthatatlan, szókimondó szövegei, a több mint 14 éves karrier alatt egyre kiforrottabbá válnak. Legújabb lemezén a szegénységről, a versenyről, az erőről és az egyenlőtlenségről énekel. Nyers, de tartalmas a megfogalmazás, talán ez a siker kulcsa. És ki tudná jobban felkavarni a szegénységről és egyenlőségről szóló vitát, ha nem egy rapper aki ebben a szellemben nőtt fel? Nas tanít, nevel és táncra késztet.

     

     

     

    Stílusukat elég nehéz behatárolni, hogy ez most pop vagy rock, vagy mi is? Döntsd el te, ehhez két album is rendelkezésedre áll az "Én ilyen Alien" (2006) és a most megjelent "Hogy nézel rám?" Ja, egyébként ők a Belmondo, és elég sok nyári fesztiválon ott lesznek: többek közt augusztus 8-án a hajdúböszörményi KOTTA Fesztiválon, 16-án, a Szigeten, 22-én a kazincbarcikai Kasza Napokon, illetve 30-án a Szegedi Ifjúsági Napokon.

     

     

     


    Az American Idol 2002-es nyertese, Kelly Clarkson albuma készülőfélben van! És nem is akárki dolgozik az albumon! A dalokat a One republic frontembere írja. Az album megjelenése 2008 őszére várható, az előző My December (2007) után sokkal poposabbnak ígérkezik. Az új dalok nagy háttérzenekarral és erőteljes dob-hangzással várhatók. Helyet kap az albumon egy rock melódia is. A My December elég melankólikusra sikeredett ezt az eladott példányszám is mutatja, reméljük az új album sikere megdönti a Breakaway-ét!         

     

    ---Sz.D.L.---

     

     

     


   • Blog leírása

    Amit az életről tudni érdemes az új generációnak - KamaszPanasz
    Látogatás: 62129 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés