Divatirányzat? Őrültség?

Amit az életről tudni érdemes az új generációnak - KamaszPanasz

Mindkettő, de ez a korral jár, és később úgyis megbánjuk, vagy nem. Például pár éve még én is szerettem volna orrpiercinget, de kinőttem. Pedig az olyan menő, gondolod most, de később lehet a te véleményed is megváltozik. Most még olyan korszakunkat éljük, hogy évről évre változunk. Ma még rózsaszín hajat szeretnéL holnap már pirosat, jövőre meg már rájövössz, hogy szőke a menő. Na ezért is gondold végig, hogy most rózsaszín piros vagy szőke?

Piercingek: Meglátod kedvenc sztárodon és beleszeretsz, neked is kell egy ilyen. Előadod tervedet szüleidnek és kiadnak, hogy szülhettek ilyen vadócot? Pedig te csak egy piercinget szeretnél. Egyébként érvelhetsz azzal, hogy bármikor ki tudod venni, mert a lyuk beforr. Mikor már "megdolgoztad" őket és megcsináltatnád érdemes tájékozódnod az árakról és fontos az is, hogy szakember csinálja. Otthon semmiképp se próbáld kifúrni magadnak, mert nem fertőtleníted, begyullad, elfertőződik. Ha már megszületett az elhatározás érdemes rászánni a pénzed, mert nem olyan vészesek az árak.

Tetkók: Ezek a bőrre varrt ábrácskák már nem olyan könnyen eltüntethetők, mint a piercingek ezért is érdemes jobban meggondolni, hogy csináltatsz-e. Például gondolj csak arra, hogy 60 évesen 20 kilóval nehezebben logó bőrrel hogy fog rajtad mutatni az a cuki kis pillangó, ami most még tetszik? Persze ma már azért van rá lehetőség, hogy levetessük nem kívánt tetkónkat, de sokkal fájdalmasabb, mint felvarratni! Pedig az sem lehet egy leányálom! Például akinek amúgy is érzékeny a bőre, annak a festék, amit a bőr alá fecskendeznek, allergiás reakciókat válthat ki és kiütésekkel viszketéssel járhat. Szóval szerintem várj egy kicsit, míg kinősz ebből a korból és majd csak akkor csináltass, ha még 20 évesen is tetszik! Addig meg ott vannak a testfestékek (henna).

Hajfestés: Talán az összes hóbortunk közül az a "legártatlanabb". A szülők is jobban belemennek egy kis szőkítésbe, mint mondjuk egy tetkóba. Ezért is a legjobb ezzel indítani. Persze azért a hajfestést is el lehet rontani, főleg ha te magad csinálod. Első alkalommal mindenképp érdemes elmenni fodrászhoz. Színválasztásnál, ha nem vagy biztos magadban érdemes beszkennelni egy  fotót magadról és kipróbálni különböző színeket. A lényeg hogy ne akarj drasztikus változást egy festéstől!(sötét barna hajból szőkét)

Hozzászólások (0)