• NagyVilág
    Bebe blogja

    Minden, ami (könnyű) zene

    Újdonságok, Slágerek, Előadók és sok más zenével kapcsolatos infót tudhatsz meg!


    A fiatalnak korántsem mondható Madonna nemrég megjelent lemeze, (2008. április) a Hard Candy igazi közönség kedvenc. Az átváltozóművész néven is ismert énekesnő újra bizonyította, hogy megállja a helyét a fiatal popsztárocskák között. A lemez megkísérli fölülmúlni a 2005-ös album (Confessions on a Dance Floor) sikerét. Nehéznek bizonyuló feladat, de nem lehetetlen, ugyanis legújabb slágerével, ami a Give it 2 me címet viseli máris a slágerlisták élére jutott. Úgy tűnik a táncparkett királynőjének nincs szüksége biztatásra, de mit is mondhatnék? Csak így tovább Madonna!

     

     

    Leona Lewis, aki a 2006-os Nagy-Britanniai "megasztárnak" az X-factornak a győztese kislemez sikere (Bleeding Love) után, mely hetekig vezette a hazai és külföldi toplistákat, kiadott egy nagylemezt is Spirit címmel. Az X-factorban Mariah Careyhez, Celine Dionhoz és Whitney Houstonhoz hasonlították. Erre most már nincs szükség, hisz saját lemezzel büszkélkedhet. Leona 5 éves korától dédelgetett álma végre teljesült és ennek az álomnak te is részese lehetsz, ugyanis már hazánkban is megtalálhatod a boltok polcain CD-jét!


     

    Játszom, Királylány, Nőben a boldogság, a vér nem válik vízzé. Ismerős nem? A magyar zenei élet egyik meghatározó rock bandája, a Hooligans slágerit olvashattad az előbb. Ha még több számot szeretnél tőlük hallani, az új albumuk 2008. május 7-től kapható. A zenekar  7. stúdiólemezének címe Privát Mennyország. Legújabb klipjüket már a zenecsatornák is sugározzák. A klip az Eljátszott gyémánt című számhoz készült.

     

     

     A walesi énekesnő, Duffy debütáló albuma 2008 márc. 3-tól kapható Rockeferry címmel. Az énekesnő karakteres hangja és egyedi stílusa izgalmassá teszi a lemezt. Blues, pop, soul és rock' n' roll stílusokban mozgó előadó, aki 2003-tól van a zenei pályáján, de karrierje az idei évben kezdett igazán felfelé ívelni. Mercy című slágerével ő az első welsi női előadó (25 év után) aki number one számmal büszkélkedhet. A welsi tehetségkutató verseny (Wawffactor) második helyezettjének lemeze sikerre van ítélve.

     

     


    A 30 millió eladott lemezzel és öt Grammy-díjjal büszkélkedő Usher 2008 tavaszán dobta piacra Here I Stand című albumát. Az album 2007-re tervezett megjelenésével ellentétben egy éves késéssel került a boltokba, így is hatalmas sikert aratva. Ezt az is bizonyítja, hogy Usher nyolcadik number one száma (Love in this Club) is a lemezen található. A Dallasi csávó nem akárkikkel dolgozott már együtt. Többek között Alicia Keys-el, Mary J. Blidge-al, R. Kelly-vel, Ludacrissel. Sokszínűségét az, is bizonyítja, hogy nem csak énekesként, hanem dalszövegíróként, színészként is megállja a helyét.

     

     

    Remélem sikerült eltalálom zenei ízléseteket, ha nem írjatok és megpróbálom teljesíteni kívánságotokat!
    ---Sz. D. L.---


   • Blog leírása

    Amit az életről tudni érdemes az új generációnak - KamaszPanasz
    Látogatás: 62128 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés