Egy nehéz éjszaka utáni nap

Blog: Szorongó szavak - Szerző: extraj

A tegnapi estém nem úgy alakult,ahogy szerettem volna. Micsoda meglepetés:S:DD Pedig jól indult, párommal voltam,együtt aludtunk. Volna.. Ha nem kezdünk el beszélgetni, ami vitába ment át.Vagyis a vita erős kifejezés rá. A jövőnkről beszéltünk. Olyan hülye ez az élet,hiszen mindketten ugyanazt akarjuk,de egyikőnk jobban fél,mint a másik. Mindegy,nem részletezem, majdnem éjfélig nyúztuk egymást,és bár kibékültünk (ahogy dédanyáink mondták:ne feküdj le haraggal a szívedben:)), én hajnal háromkor még mindig a plafont néztem..:S
Naná,hogy ma reggel korán kellett kelnem, 6-kor. Igen,nekem az korán van:D A program: Munkaügyi Központ, reggel fél 8-ra,ugyanis jelentkeztem egy tanfolyamra. A munkaügyiben lévő emberáradatra a tömeg nem kifejezés. Kialvatlanul, tömegben, naná,hogy meglátogatott Pánik úr. Még jó,hogy párom elkísért,úgy kapaszkodtam a karjába,jó ha nem kékül be.:)
Tanfolyamra jelentkeztem, egy hónapon belül jeleznek,hogy menjek-e felvételizni. DE: megint kitartottam és végigcsináltam, bármilyen vacakul is voltam:)
Halkan jegyzem meg,hogy a nap további részében úgy kóvályogtam, mint egy holdkóros, annyira szédültem, hogy elmondani nem tudom. De ez van. Holnap jobb lesz. Legalábbis nagyon remélem:)