TŰRHETŐ HÉTVÉGE

Blog: Pánikcsata - Szerző: hilda

A hétvége tűrhetően telt. Nem szép tőlem ez a megfogalmazás, nagyobb lelkesedést kéne kiváltania annak a ténynek, hogy különösebb rosszulléteim nem voltak.

Igaz, mind a két nap otthon voltunk, csak szombat reggel kellett elmennem egy rövid kis bevásárlásra. Nem mondom, hogy nem huzakodva tettem, egyáltalán nem fűlt hozzá a fogam, de végül is gond nélkül megúsztam. Attól fogva viszont csak a négy fal között voltam, s ebben a helyzetben általában kutya bajom szokott lenni, leszámítva azt a pár kivételes helyzetet, amikor már itt is pánikolni kezdtem.

 A lányokkal szombat délután szalvétáztunk, néhány ember ilyen ajándékot kap majd tőlünk karácsonyra. Imádjuk csinálni, igazán léleksimogató dolog, merő terápia. Bár azt hiszem, minden alkotó tevékenység az,szóval egyáltalán nem humbuk a művészetterápia, én aztán  tudom, hogy nagyon is hatásos.

Amikor csinálunk valamit, kicsit megáll az idő, teljes valónkkal oda koncentrálunk az alkotásra,mély elmélyülést érzünk és tiszta örömöt. Kár, hogy nagyon kevés idő van ilyesmire. Nehezen tudom beilleszteni a mindennapjaimba.

Szóval klassz volt a délután, este meg eljött a kedvesem, és négyesben kártyáztunk. Remekül telt az idő. Azt érezhettem, hogy normális vagyok, hogy nincs semmi baj, hogy szinte teljes az idill. Csak jó hatások értek ezen a napon. Ilyen is van. Isten áldja érte azt, akit megillet!