• pánikcsata
    hilda blogja

    LÁBTÖRLŐ-HISTÓRIA

    Az SMS óta megint gyanakvó vagyok. Az utóbbi időben elültek  kapcsolatunk hullámai, most megint fodrozódni látszanak. Talán az a baj, hogy lett egy barátom? Ezt nem tudja elviselni? Vagy megint felgyűltek benne szenvedése hulladékai? Vagy egyszerűen csak rossz passzban van, ahogy elvárható ez november végefelé egy depresszióstól.

    Nem tudom, csak azt, hogy nyugtalan vagyok miatta. Ma reggel a lépcsőházban össze volt kuszálva az alsó két szomszéd lábtörlője. Csak nem ő járt itt éjszaka?

    Annak idején, házasságunk alatt is voltak rossz napok. Egyszer hazamentem anyuékhoz úgy, hogy ő nem engedte. Másnap arra keltünk otthon, hogy eltűnt a lábtörlőnk. Fejjel lefelé lógott a fenti szomszéd balkonjáról. Képes volt 300 kilométert levezetni ezért.

    Később vallotta be, hogy ő így áll bosszút azokon, akiket nem szeret. Anyuékat nagyon nem szerette akkor.

    Hát ezért félek. Megint útnak indult benne a gyűlölet?


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240795 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés