• pánikcsata
    hilda blogja

    VÁRATLAN CSAPÁSOK

    Vannak teljesen váratlan, robbanásszerű rosszullétek is. Amire tulajdonképpen nem számít az ember és a meglepetés erejével hatnak. A kezdeti csodálkozást nyomban követi egy nyomasztó félelemérzet.

    Tegnap kávészünetben ültünk a kolléganőmmel a társalgóban,s meglepő: társalogtunk. Beszélgettünk erről-arról. Én teljesen gyanútlanul kortyolgattam a kis capuccinómat, amikor hirtelen olyan zúgás keletkezett a fejemben, olyan nagy fokú nyomással, hogy azt hittem, most (már megint!) itt a vég. Összesek, agyvérszést kapok, elvesztem az eszméletem. Szerencsére ültem, és persze próbáltam uralkodni kitörni készülő pánikomon.

    Természetesen, ahogy lenni szokott, a külvilág semmit nem érzékelt ebből a drámából. Csak bennem zajlott le hangosan, csörömpölve, kintre semmi zaja vagy jele nem szűrődött.


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240859 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés