HASMENÉSSEL "GAZDAGODVA"

Blog: Pánikcsata - Szerző: hilda

Na, hát azt nem lehet mondani, hogy egyhangú lenne ez a nyavalya. Különféle formákban jelenik meg, mindig társul hozzá egy  újdonság.

Ami állandó,az a félelem. De hogy milyen formákban mutatkozik meg, az igazán  áltozatos. A múltkor még attól szenvedtem, hogy beteges álmosság tört rám. Mostanában viszont egy sokkal rosszabb kísérő szegődött a pánikságom mellé. Ha valami szorongatott helyzetben kerülök,azonnal a gyomromra megy, görcsölni kezdek, és ha nem találok a közelben WC-t, akkor nekem annyi. Olyan fokú hasmenés jön rám, ami egyszerűen szabályozhatatlan, visszatarthatatlan , vulkanikus.

Szerencsére, eddig nem maradtam pácban. Egy párszor a munkahelyemen kellett szaladni a mellékhelyiségbe, kétszer meg az utcán jött rám, de akkor  elértem a Plázáig. Most ettől is görcsölhetek. A görcsöktől. Várhatom, hogy mikor támadnak rám, orvul vagy esetleg megoldhatatlanul.

Néha tényleg annyira elegem van magamból. Utálom a nyavalygást, a problémás embereket, de lassan rá kell jönnöm, hogy én vagyok a legproblémásabb a világon. Állandóan van valami kínom, mindig magammal kell foglalkoznom, és ez nagyon fárasztó és idegesítő dolog.