• pánikcsata
    hilda blogja

    HASMENÉSSEL "GAZDAGODVA"

    Na, hát azt nem lehet mondani, hogy egyhangú lenne ez a nyavalya. Különféle formákban jelenik meg, mindig társul hozzá egy  újdonság.

    Ami állandó,az a félelem. De hogy milyen formákban mutatkozik meg, az igazán  áltozatos. A múltkor még attól szenvedtem, hogy beteges álmosság tört rám. Mostanában viszont egy sokkal rosszabb kísérő szegődött a pánikságom mellé. Ha valami szorongatott helyzetben kerülök,azonnal a gyomromra megy, görcsölni kezdek, és ha nem találok a közelben WC-t, akkor nekem annyi. Olyan fokú hasmenés jön rám, ami egyszerűen szabályozhatatlan, visszatarthatatlan , vulkanikus.

    Szerencsére, eddig nem maradtam pácban. Egy párszor a munkahelyemen kellett szaladni a mellékhelyiségbe, kétszer meg az utcán jött rám, de akkor  elértem a Plázáig. Most ettől is görcsölhetek. A görcsöktől. Várhatom, hogy mikor támadnak rám, orvul vagy esetleg megoldhatatlanul.

    Néha tényleg annyira elegem van magamból. Utálom a nyavalygást, a problémás embereket, de lassan rá kell jönnöm, hogy én vagyok a legproblémásabb a világon. Állandóan van valami kínom, mindig magammal kell foglalkoznom, és ez nagyon fárasztó és idegesítő dolog.


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240837 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés