• pánikcsata
    hilda blogja

    EGYEDÜL

    Érezted már, hogy totálisan egyedül vagy a világban? A nagy bánatok és a nagy örömök idején mindenképp. A körülöttünk levő emberek, akik a családot, a gyerekeket, a baráti kört jelentik, csak egy díszlet részei, valójában teljesen egyedül vagy, magad kell döntened az élet egészen jelentéktelen és nagyon is fontos eseményeiben, magad kell megtenned a lépéseket és elviselned minden botlásodat.Senkinek és sehogyan sem tudod elmondani, mi van benned, hogyan működsz. Ha van némi önismereted, akkor is csak pedzegeted a dolgokat, hogy tudod is, az már túl merész állítás lenne.

    Teljesen egyedül vagyok a félelmeimmel, senki nem tud és különösebben nem is akar segítni ebben. Ez a dolgok természetes rendje.

    Olyan piszok tehetetlen és magányos voltam,  amikor a családi zűrök zajlottak nálunk, annyira kiszolgáltatott, hogy az már szinte fájt. És most is, amikor nincs hova fordulnom,nincs egy problémamegoldó hivatal, ahova beadhatom kérelmemet, tessék már végre helyre tenni az életemet, adjon már valaki tanácsot, és útmutatót, mit kell elvégeznem, megcsinálnom, eladnom, feladnom, befizetnem...hogy helyrebillenjen az egyensúlyom. Hogy megszabaduljak egyszer és mindenkorra a félelmeimtől, ami a jövővel, a volt férjemmel, a betegségekkel kapcsolatos.


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240927 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés