• pánikcsata
    hilda blogja

    NEM KALKULÁLTAM MINDENNEL

    Valaki azt mondta a barátnőmnek, hogy csak lenne egyszer  igazi nagy bajban, akkor aztán megszűnne mindenféle pániknyavalyája. Nos, lehet, hogy ebben tényleg van valami.

    Mert azt nem mondtam, hogy Pécsett csak másfél napot töltöttünk, utána a gyerekek javaslatára a Balcsi felé vettük az irányt. Azt mondták, mindenképpen szeretnének fürödni egyet kedvenc tengerükben, mielőtt hazajönnénk.

    Sajnos, a fürdésből nem sok minden lett, mert elromlott az idő, és még esett is. De akkor még nem tudtuk, hogy jön ennél rosszabb is.

    Elöljáróban csak annyit, hogy szállásra volt égető szükségünk. A körülményekre való tekintettel nem voltak nagy igényeink, a lényeg az volt, hogy minél hamarabb elfoglalhassuk a  helyet, aztán irány a víz. Arra gondoltam, hogy ez könnyen megvalósítható,  a Balcsin minden második ház kiadó. Ebbeli reményeimben nem is nagyon csalódtam.

    Nem kalkuláltam azonban mindennel.


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240888 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés