• pánikcsata
    hilda blogja

    A POKOL JÓLNEVELTJEI

    Ma két effektus is megjelent az életemben. Az egyik az "elkiabálási", a másik a "falbarúgási."

    Az egyik azt az évszázados népi bölcsességet emeli gyakorlattá, ami úgy szól: "nem szabad elkiabálni semmit!" Nos, én tegnap le mertem írni, hogy egészen jól vagyok. Ez kár volt, mert ma lesújtott a végzetem, néhány rosszullét formájában. "Csak ne bízd el annyira magad!"-figyelmeztetett a maga erőszakos és utálatos módján.

    Többször elszédültem, és azt hiszem, csak az erre kiképzett járásmódom  mentett meg a teljes eszméletvesztéstől. Olyan erővel kapaszkodtam lábujjaimmal a talajba, mintha attól függne az életem. Igaz, ilyenkor tényleg el is hiszi az ember, hogy ettől függ az élete.

    Válságosabb időszakjaimban több kínai cipőt is elfogyasztottam, mert a földbe görcsösen kapaszkodó lábujjaim könnyedén lekoptatták az ócska papírpapucsok belsejét.

    Alig vártam hogy hazaérjek, hogy magam mögött hagyjam ezt a kudarcos napot, amikor is itthon kaptam a nyakamba a falbarúgás effektust. Aki nem ismerné, az valahogy úgy szól, hogy ha fejed fáj, rúgj egy hatalmasat a falba: garantáltan megszűnik a migréned.

    Az én személyes kis nyűglődésem is végetért egy szempillantás alatt, amikor hazaérve kicsi lányom lázlángokkal tűzdelt kis arcára pillantottam. Rögtön láttam, hogy komoly a baj, persze várható is volt, tekintve, hogy tegnap már köhécselt. Mára már pocsékul érezte magát, s a láza is felszökött 39 fokra. Most azon vagyok, hogy jobb legyen egy kicsit neki. Adtam neki lázcsillapítót, és betekertem a végtagjait hideg vízes ronggyal.

    Érdekes, hogy ilyenkor eltűnnek a démonjaim! A pokol jólnevelt teremtményei ők, akik olyan diszkréten húzódnak meg a háttérben nagy bajok idején, mint a legkiképzettebb angyalok. 

    Ez azért több, mint elgondolkodtató.Lehet, hogy mindig túl kéne licitálni az aktuális rosszulétecskéimet? Lehet, hogy ilyen pofon egyszerű a megoldás?


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240797 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés