Hidd! Vagy legalább akard!

A gyógyulás utjának első lépése ( a megfelelő orvosi beavatkozás után!) maga a felismerés, hogy képesek vagyunk az egészségünk helyreállítására. Az agyunk (tudatunk) megfelelő programozásával (átprogramozásával) utasítani tudjuk testünket az egész-ség hel

Sopronban, a szívszanatóriumban rengeteg azonos problémával küzködő ember van egy közösségben. Mindenki, szívének rendellenes működését szeretné helyre állítani. Hogy mindenki, az azért egy kicsit túlzás.

A szanatórium csendes, barátságos kertjében kellemes sétákat lehet tenni, de pár napos kavicsrugdosó séta után úgy éreztem, hogy eljött számomra (is) a leépülés korszaka. Ezen változtatni kell ! Először nagyon türelmetlenül belevetettem magam a hegyi utak intenzív mászásába. Rövid idő alatt rájöttem, hogy ez nem volt jó ötlet. Egy hasznos orvosi beszélgetés kellő indíttatást adott a következetes gyógyulási folyamat felépítésére, mely szisztéma szerint úgy kell elérni az egészséges állapotot, ahogy a sportolók teszik, fél év alatt, a csúcsforma eléréséhez. Fokozatosan, mindíg jobban terhelve a szervezetüket. Igy tettem! De először hozzá tettem a saját (reiki-s) gyógyulás technikámat, mely abból állt, hogy a szanatóriumkertben sétálva elképzeltem, hogy az utak a szívemben lévő erek, a beépített stent, pedig az egyik utszakaszon lévő kis peremes kőhíd, Séta közben én voltam a "sepregető" aki az "út-ereken" végig haladva egyre jobban kitisztítja az ereket. Néhány napi séta után, mikor azt már eredményesnek éreztem, elindultam a külső torna pályára, a fokozatosan növekvő terhelésre. Három hét után már minden gond nélkül felmentem a sípályáig. Hazaérkezvén folytattam a "kertészkedő" terhelést. Ma már simán tolom a kerti talicskát, harmic kilós emeléseket stb. A műtést végző orvos szerint, két év után olyan jól felépültem, hogy mint mondja, százból egy, akinek az egészsége így helyreáll. Én is így érzem !! Ne feledjük ! A szükséges orvosi beavatkozást követően csak rajtunk áll (vagy bukik) egészségünk helyreállítása. Agyunk megfelelő irányításával utasítást tudunk adni testünknek az egészség helyreállítására. Csak hinnünk kell. Vagy legalább akarnunk !

Hozzászólások (2)