Beteg klub

Hat év, rengeteg kemoterápia és csontvelő-átültetés után talán gyógyultnak mondhatom magam. A valóság sokkal nehezebb, mint néhány sor leírása.
Egy nagymama pozitív története, aki családja és orvosai támogatásával még sokáig játszhat unokáival.
Laczkó Csaba riportja.
Sziasztok! Szeretnék Nektek egy új terméket bemutatni, a neve ASEA ,mindenkinek ajánlom aki valamilyen betegséggel küzd legyen az érszükület,cukorbetegség,bőrbetegségek, rák, különböző fájdalmak, allergia. A Redox Jelző Molekulák nélkülözhetetlenek a sejtszintű egészséghez! Több ember tapasztalatait olvashatjátok! Akit érdekel annak ajánlom figyelmébe a következő...
Egy vastagbél tükrözés után néhány órával rosszul lettem a kórházban. Alig-alig kaptam levegőt, hánytam, besárgultam és iszonyú fájdalom volt a bal oldalamon. Az ügyeletes orvos egy infúziót köttetett be. Azt hittem nem érem meg a reggelt. Csak a jó istennel beszélgettem egész éjjel.
Azért vagyok kénytelen "tollat ragadni", mert a "szédülés típusai" szerkesztőségi cikkből, egy nagyon lényeges kiváltó ok, a nyaki gerincszakasz betegségei, azaz deformációi kimaradtak.
A lányomnál kb. fél évvel ezelőtt diagnosztizálták, hogy a hasában a köldökénél egy nyirokcsomó megduzzadt.
Hű de rég jártam erre! Megrendülten látom, hogy Angeleyes távozott közülünk :(( Hamarosan összeszedem a gondolataimat, és leírom hogyan is állok mostanában. Nem túl fényesen, de azért megvagyok. Üdv mindenkinek
Én 2008 decemberében torokfájással mentem el a házi orvosomhoz, azt gondoltam, hogy egyszerű megfázás.