Lábszárfekély

Hogyan lehet hatásosan kezelni?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

áldozat

Hozzászóló: labharmonia, 2008-05-09 19:48
Magam is áldozat vagyok. Személyes blogom is van itt. Abban leírtam a főbb dolgokat. A lábszárfekély állítólag csak tünet és az alapbetegség bennünk van. De a kérdés, MICSODA? Erre a kérdésre 16 éve nem kapok választ. Most, felnőtt fejjel, család alapítási gondolattal, saját pénzemmel gazdálkodva próbálom megfejteni ezt a betegséget, ami a testemet tönkretette, de a személyiségemet tán visszafogottabbá, befogadóbbá tette az emberek iránt. Jó alakom ellenére, nem le(he)ttem manöken, nem ragadott el a divat, a görbe utak, stb, tehát visszafogott és formált engem ez a betegség. Köszönöm előre is a hozzászólásokat. MIndenki írjon, aki úgy érzi!

lábszárfekély 50 éves kor alatt

Hozzászóló: labharmonia, 2008-05-09 19:43
A fórumot azért kezdeményezem, mert főképp csak az 50 éves kor alattiaknál előforduló és a fiatalkorban pedig kevés példányszámban megmutatkozó, de sajnos "áldozatait szedő" lábszárfekélyről szeretnék többet megtudni.Kérem segítő szándékkal írjanak.