Esemény utáni tabletta- Mi a teendő?

Megtörtént a baj tegnap.. nagyon félek, nem tudom, hogy kihez tudnék fordulni, elég kényes ez a téma. Hallottam már az esemény utáni tablettáról, de nem tudok róla sokat. több fórumon próbálok segítséget kérni, mert nem ismerem ezeket a tablettákat. Hol tudok ilyet beszerezni? Mellékhatások?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

nyugi

Hozzászóló: vikszisz, 2012-10-25 16:47
szerintem menjél el orvoshoz, és ő majd megmondja, hogy mi a megoldás. mert ha kell esemény utáni, akkor 72 órán belül kell alkalmazni. úgyhogy keressél fel minél hamarabb egy ügyeletet. A használatáról és mellékhatásairól is biztos tájékoztatnak majd téged. Annyi bizonyos, hogy minél hamarabb be kell venned ezt a tablettát. egyébként erről a témáról találtunk a barátnőmmel egy fb oldalt a napokban, ami szerintem hasznosnak bizonyul ilyen és hasonló helyzetekben. ha érdekel itt a link, nézegesd meg: http://www.facebook.com/neesspanikba Remélem tudtam segíteni. :)