Szülinapi és egyéb "bűnök"

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes

Tegnap megtartottuk Akaratos Őfelsége "Kezdek-kamaszodni" Úrfi 10. szülinapját.Gyönyörű fehércsoki-tortát választott magának, hiába mondtam/tuk a cuki cukrászdás csajszival, hogy vajkrémes, így  nagyon édes lesz(mármint nem a csaj, ő alapból édi volt velünk:))) Őfelsége nem tágított-aminek aztán meg is lett a következménye enyhe hasmenés és émelygés formájában:))

A szomszéd három lurkójával, a párocskával, nagypapával, és drágámmal "buliztunk"...jó volt érezni, hogy végre valamibe a páromat is bele lehetett vonni, ami a gyerekkel kapcsolatos-hát ez így elég negatív állítás volt részemről, de én érzem, hogy ez haladás...végülis ő egy leszbikus nő, és nem az övé a gyerek...most mentegetem? Naná, hogy mindenki azt mondja, hogy "ha szeret, elfogad gyerekkel együtt.."de amúgy szerintetek, Zanami, Zsik, Emő, Seagull, ez olyan könnyű dolog? Hát, nem tudom.Lehet, én sem lennék olyan toleráns más gyerekével. Egy haveri viszony talán kialakulhat köztük, de más..

Nem könnyű Kölyökkel, ez biztos.

Olyan kamasz lesz, mint én(mint minden kamasz): öntörvényű, lázadó, útkereső...ajaj, szegény anyukámnak mi mindent kellett átélnie velem.16 évesen elszabadult velem a ló, és nem volt megállás.Emlékszem, 700 forinttal a zsebemben lestoppoltunk egy barátnőmmel a Balatonig, és ott éltünk egy hétig ebből-abból(maga a sátorhely volt 600 forint:))Lejmoltunk, csórtunk(persze szigorúan megélhetési lopás volt ez, kérem, vaj, kenyér, gyümölcs, tej stb.)

Batikolt ruhában, Lennon-szemüvegben, álmodozva ültünk a füvön a templom előtt, gimi után-szabadok voltunk...A Hair előadására is eljutottunk-az előadás végén minden színész levetkőzött meztelenre-itt vagyunk, ilyenek vagyunk, pőrén, fogadj el...néma, tiszteletteljes csenddel adóztunk bátorságuknak.

Aztán kicsit keményebb időszak jött-Cure, dark lettem, szeánszok temetőben, több öngyilkossági kísérlet,nem vagyok büszke rá, de ez is én voltam.

Kicsim, kívánom, legyen könnyebb az utad, mint nekem.

Egyéb bűnök:))is történtek hétvégén, talán némi reményre ad okot a kapcsolatunkban, bár még nem olyan, mint "előtte"-a Nagy Veszekedés előtt.Hogy miért tartok még ki mindig mellette?Mert még látok benne fantáziát, talán mással sem lenne könnyebb, hisz velem sem könnyű, és Ő is rengeteg mindent elviselt tőlem.

H.K ugyanis meglehetősen hisztis.Hm.

Pl. NEM TUDOK VESZÍTENI!!!!Ezúton üzenem mindenkinek, aki el akarna velem jönni bowling, darts, -egyéb hasonló jellegű szabadidős tevékenységet űzni, az isten szerelmére-NE TEGYE!

Rettenetes vagyok ugyanis.A vérnyomásom már az első pillanatban 200/100, a pulzusom 120(nem viccelek:))))az adrenalin zubog bennem szinte hallhatóan, az orrlikaimból füst gomolyog.:))

A tekintetem kegyetlen,és éles, csak a célra összpontosítok,és jaj mindenkinek, ha nem én nyerek, de legalábbis nem villlogtathatom tudásomat!Hát, ez sajna tipikus Bak-tulajdonság.Szörnyű egy jegy.

Ja, mind a hárman Bakok vagyunk:))))Kölyök, Kedves és én.Jó kis család:))

H.K.követi Zanami méltóságteljes lépteit a maga 156 centijével, apró lépteivel.(Bocs, ha néha rálépek a palástodra, öreglány:)))Na mék, mert ma este gyűlés lesz, ott lesz az összes miniszter, és egyéb kinevezett méltóság.

Maradok tisztelettel: H.K.(azért, ha nagyon igyekszem, tartom a lépést:)))