Hal a tortán

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes

Hah!Kétségtelenül minden helyzetben próbálok megfelelni az elvárásoknak. Olyannyira, hogy-mivel ez egy egészségügyi weboldal, és ez egy eü blog(lenne)-beszereztem egy jó kis Lyme-kórt a napokban:)))Csak az igen tisztelt olvasók kedvéért természetesen, hogy legyen miről olvasniuk:)Olvassák csak a kálváriámat, mindenkivel szívesen megosztom elkövetkezendő tapasztalataimat.(akár jó, akár rossz lesz)

Nah, az történt, hogy egy három héttel ezelőtti napon heterósat akartunk játszani a kedvesemmel, és a Nagyerdőn próbáltuk megtapasztalni  a testi szerelem gyönyöreit a szabadban...:))Hamar rájöttünk, hogy nekünk, leszbikusoknak ez nem nagyon megy, bizonyos okokat figyelembevéve:)-tehát maradtunk a piknikezésnél(miután a fél Nagyerdőt végigrettegtük és -röhögtük, hogy ki, hol, és mikor lát meg bennünket, próbáltuk itt, próbáltuk ott, de a végén valami sosem stimmelt).

Megettük tehát szendvicseinket, megittuk üdcsinket, és hazaindultunk. Kullancs barátom ezalatt már kedvesen ragaszkodva hozzám, belekapaszkodott a lábamba, így hazafuvaroztam-teljesen ingyé'.

Persze jó szemem van, azonnal kiszúrtam uraságát-nevezzük csak Tóninak, nem tuom, miért, de valahogy ez illik rá, Kullancs Tóni Borrelia Spiracheata Őurasága, röviden csak Tóni, vagy Toncsi-de én úgy értékeltem a helyzetet, hogy a drága gyemek nem hatolt bele bőröm szubkultúrájának titokzatos világába, csak rám esett-én naiv...Kedvenc gyógyszerészemtől-kérdezze meg kezelőrvosát, gyógyszerészét-később megtudtam ,hogy ilyet akkor szoktak mán csinálni a kedves illetők,amikor már teleették magukat, ti. kimásznak...

Nah, mondtam is egyből a dokinak, ám ő azt felelte, hogy ilyen szempontból ugyanúgy  kell kezelni, mint egy másik "bogárt-kedvesem szavajárásával élve-tehát tennivalóm nincs. O.K.

Aztán az történt, hogy három napja jött a kokárda-jel-és én azonnal tudtam, hogy mi a szitu...naná, mint akkor, öt éve, amikor daganatos beteg lettem...nem is kezdtem el bömbölni, csak kb. két perccel később-mit nekem egy kis rák után egy Lyme-kór. Igazi túlélő vagyok.Szupi!!!

Azonnal riasztottam Dokit,aki felírt egy rahedli Doxcycylint- az első lépés a terápiában tetraciklin-származékok adása prevenciós céllal, mondjuk, megette a fene a prevenciós célt, ez az erythema migrans, vándorló bőrpír egyértelműen a Lyme-kór jele-meg irány a bőrgyógyászat.

Kedvesen fogadtak, nem is vártam, csak három és fél órát a Bajcsy-n, esküszöm, legszívesebben odamentem volna az adminisztrátorhoz, aki a pultnál fogadott, és közöltem volna vele, hogy tíz éve dolgozom egészségügyben, és nem sikerült még belefásulnom, pedig, higgye el nekem, én is hatvannyolcezer forintért csinálok egy bizonyos heteroszexuális altesti tevékenységet, amelyet megnevezni itt nem kívánok, legfeljebb hozzátenném, hogy az ilyesmit a hetero nők a szájukkal viszik véghez-de aztán kedvesem lenyugtatott néhány pofonnal:)))Á, csak viccelek, én szoktam őt verni, elvégre egyenrangú társkapcsolatban élünk....demokrácia van: az van, amit én akarok:)))

Dél tájékán be is jutottam, egy hasonlóan fásult doktornő közölte, hogy Toncsi kitolt velem, ez az..Lyme-kór...de ne aggódjak, időben elkaptuk...Juhhéjjj!!Aztán vért vettek, akkora tűvel, amekkorát,ESKÜSZÖM, még nem láttam-na jó, viccelek-de tényleg használhatott volna kisebbet, na mindegy, már nyűgös vagyok. De ez jó sztori, ezt folytatom,csak alszok kicsit...