Beteg klub

Azért vettem a bátorságot, hogy írjak önöknek, mert már más kiutat nem látok.
Nekem is már egy éve fenn áll a probléma , nyáron kevésbé , de most ősszel újra felerősödött és nagyon durván zavar , megfájdítja a fejemet is , úgy írritál.
Bocsánat,ha belekotyoghatnék,mert aranyos a szomszéd is,de esetleg...: https://www.webbeteg.hu/cikkek/szem_betegsegei/989/szemarpa--jegarpa Nekem egyébként egy évnél tovább is ott csücsült a szememen folyamatosan,mire elkezdtem felvenni vele a harcot,most én mellőzném,hogyan is jött helyre,de az ok az talán a szemüveg hiánya->szemmegerőltetése,illetve bizony a nem elég gondos tisztítás és az akármilyen kézzel hozzányúlok dolgok együttese okozta.Árpa ment,sajnos...
Én is nagy monitorral dolgozom (programozás). Igaz nem 40", csak 24. A tapasztalatom ezzel kapcsolatban hogy nem rontja jobban a szemet mint a 19"-os. Lényeg hogy nagyobb távról nézd mint a 19"-est. Javaslom még a monitroszűrős szemüveget, én azt használom már jó ideje, igaz drágább lesz a szemüveg mint nélküle, de megéri. Remélem tudtam neked segíteni.
nekem az egyik szemhéjam 1/4 cm-rel lejjebb van mint a másik, nagyon ritka, hogy nem így van. olyan mintha lecsúszna a szemhélyam és olykor ég is az a szemem, általában ha fáradt vagyok akkor van ez. ez mitől lehet? van rá megoldás?