• Nőknek a férfiak egészségéről
    ProsztataCentrum blogja

    Ossza meg történetét a ProsztataCentrumon!


    Olyan történetük van, amit megosztanának másokkal? Tanulságos, esetleg megrendítő - úgy érzik, hogy mások is tanulhatnának belőle? Kérem ne habozzanak!    Amennyiben ez a történet a prosztatáról szól, akkor a www.prosztatacentrum.hu-n van a helye!    Küldjék el élménybeszámolóikat a [email protected] email címre!    Természetesen garantáljuk az anonimitást!    Szólhat a történet az egy urológiai vizsgálatról (pl. a sokak által rettegett fizikai betapintás), egy műtétről, vagy bármilyen hasonló eseményről. Ha Ön olyan hozzátartozó, akik végig kísért egy kezelés sorozatot, vagy olyan feleség, akinek a közre    működésével a férje meggyógyult - akkor írásának szintén nálunk a helye!    Várjuk értékes közreműködésüket!


   • Blog leírása

    Tudta-e Ön, hogy a prosztata problémák népbetegségnek számítanak Magyarországon és közel 400 ezer férfi szorul évente kezelésre? Tudta-e Ön, hogy a férfiak valójában félnek elmenni az urológushoz, mert fogalmuk sincs, hogy mi vár ott rájuk? Legyen Ön a férje tanácsadója! Blogomban mindent megtudhat.
    Látogatás: 17723 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés