• WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog
    WEBBeteg blogja

    Miért újult meg cikk oldalunk?

    Ahogy Önök bizonyára észrevették, a WEBBeteg cikkeire kattintva április végétől megújult oldallal találkozhatnak.

    Mire szolgál mindez?

    Amellett, hogy informatív, illetve érdekességgel és újdonságokkal szolgáló híreket kívánunk nyújtani Önöknek, az átalakítással az eddiginél sokkal több tartalmat és funkciót találhatnak látogatóink.

    A főoldalról elérhető hasznos alkalmazások, rovatok (orvos válaszol, tünetellenőrző, orvosmeteorológia, stb.) a cikkek oldalain is megjelennek, ezáltal kényelmesebben, időt megtakarítva navigálhatnak és tájékozódhatnak portálunkon. Hasonló volt a célunk azzal is, hogy a címlapon szereplő friss cikkeket könnyen elérhetővé tettük a nyitólapra történő felesleges visszakattintás nélkül.

    Cikkeink olvasása után megtudhatják azt is, hogy a WEBBeteg többi látogatója mit olvasott leggyakrabban, melyekhez fűzött hozzá személyes véleményt, illetve mely írásokat ítélte olyan hasznosnak, hogy ismerőse számára is ajánlotta azt.

    Egyszerűbben használhatóak lettek keresőink, kalkulátoraink is, hogy ezáltal Önök gyorsabban találják meg a közelben lévő patikákat, tudják meg eregiaszükségletüket, testtömeg-indexüket, vagy éppen kényelmesebben tudjanak utánanézni egyes gyógyszerek árának, betegtájékoztatójának.


   • Blog leírása

    Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.
    Látogatás: 102037 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés