Kamaszpanasz

Szerző: Bebe

A BLOG LEÍRÁSA

Fiatalokról, Fiataloktól, Fiataloknak!
Szerkesztőink:
Gyarmati Anna
Szabó Diána Lili
Csépány Bálint

Látogatás: 106416 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Az alkohol veszélyei

2008.09.10.

Alkohol? Mindenkinek a féktelen partik, a nagy bulik a sör és egyéb röviditalok jutnak eszébe. Addig nincs is gond amíg csak ekkor élünk vele. A Nagyobb gond akkor kezdődik amikor már nem bírunk nélküle létezni. Ekkor kialakul a függőség. Ennek a veszélyeiről és ennek a megelőzéséről fogok most írni itt a Fiúsarokban!

Az internet veszélyei

2008.09.09.

Manapság már szinte nem is lehet létezni internet nélkül. Ez nem is lenne baj, ha az internet biztonságos lenne, de sajnos nem az. Ebben a cikkben felhívom a figyelmet arra, hogy mik az internet veszélyei, illetve azt, hogy hogyan birkózz meg velük. Itt a Nagyvilágban!

A ragyogó mosoly titka

2008.09.04.

Manapság egyre inkább elvárt dolog az, hogy fogaink fehérek legyenek. Természetesen több eljárást is alkalmazhatunk. Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani. Itt a Nagyvilágban!

Az emo

2008.09.03.

A csapból is az EMO folyik. Mi ez az eddig ismeretlen "mánia": divat vagy életfilozófia? Egy újfajta vírus, amely sorban fertőzi a tiniket? Nézzük, mit kell tudni az emokról itt a Fiúsarokban.

Miért ilyenek a szülők?

2008.09.02.

Valószínűleg a te fejedben is megfordult már ez a kérdés. Mikor menj haza, mit vegyél fel, mindent megszabnak neked? Folyton veszekedtek? Esetleg túlságosan féltenek? Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mit tegyél, hogy elkerüld ezeket a vitákat, vagy, hogy szabadabb pórázra engedjenek. Mindez a Nagyvilágban!

Simnkelési tanácsok

2008.09.01.

Kevés olyan 13-16 éves lány van, aki még ne próbálkozott volna sminkeléssel.  De hogyan is sminkeld magadat? Milyen alkalomhoz milyen smink illik? Nos, ehhez szeretnék adni egy-két hasznos ötletet, melyet itt a Nőisarokban olvashattok!

Mindent a sóról!

2008.08.28.

A só az egyik legtermészetesebb ételízesítőnk. A víz és a só életünk építőelemei, nélkülük nem létezhetne élet a Földön. Vagyis fogyasztásuk rendkívül fontos. Nagyon nem mindegy azonban, hogy mennyit és milyet fogyasztunk. Különösen a helytelen sófogyasztás lehet káros.

Borotválkozás - De hogyan?

2008.08.27.

Ránk, férfiakra az a feladat jutott, hogy sajnos borotválkoznunk kell a serdülő kor küszöbétől egészen életünk végéig. Annyira nem rossz dolog ez, de ki gondolná, hogy ezt is tanulni kell és nem elég csak egy benedvesített arcon keresztülhozni a pengét? Na de lássuk mi minden szükséges ahhoz, hogy ápolt arcbőrünk legyen. Itt a Fiúsarokban.

Mi az AIDS?

2008.08.26.

Szőrtelenítés- milyen módszert használjak?

2008.08.25.

A Fiatalabb korosztálynak: Ahogy serdülsz, megjelennek a szőrszálak a testeden, és el szeretnéd tüntetni őket. Itt leírom az összes szőrtelenítő módszert, használatukat, előnyeiket, és hátrányaikat. Remélem, hogy ezután a cikk után egyszerűbben fogsz tudni dönteni erről a kérdésről itt a NőiSarokban.