Az új év első napjai

Blog: Leukémia - Szerző: Zora

Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok !

2008-at még egy utolsó hivatalos dolog elintézésével zártam, ami után kezdtem úgy érezni, hogy részemről tényleg kezd lezárhatónak látszni az előző kapcsolatom. Itt szeretném megköszöni a mostani páromnak a türelmét ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, mert hát kellett hozzá. Most már csak egy kellemetlen banki "szállunk" van, amit egy laza mozdulattal meg tudna oldani, de persze nem teszi meg. Úgy néz ki, hogy pereskedni fogunk, de ez nekem sokba fog kerülni! Mégegyszer éljen az élettársi viszony !!!!!

A szilvesztert egyedül töltöttem, de nem volt baj.Megprobáltam egy kicsit számadást végezni magamban és rá kellet jönnöm, hogy a sok nehézség ellenére nem is volt olyan rossz ez az év. Sok mindenben bizonyítottam magamnak és másoknak is, ezzel sokakat meglepve! Aztán nagy meglepetésemre éjszaka közepén meglátogatott a párom fia. Igazat megvallva már aludtam, de persze nem árultam el. Jót beszélgettünk és, mint kiderült az édesapa nem is tudott róla. Ezek a külön perceink kellemes érzéssel töltenek el, mert nagyon fontos, hogy elfogadjon az apja oldalán. Tudom, hogy az exbarátnővel sok poblémája volt és benem még többet is találhatna. Kezdve a koromnál...

Aztán az év első napjai szépen elballagtak. Az elsejét persze együtt töltöttűk kettesben és hát ha igaz az első napra szóló babona....  Vacsora után elmentünk sétálni a frissen esett hóba, újra gyereknek éreztem magam.Este szóba kerültek a rá váró vizsgálatok és megint észrevettem a félelmét. Ez nagyon megrendített, mert mindig Ő az erősebb kettőnk közül. Tegnap valahogy belekeveredtünk az ember ereje az utolsó percekben témába.Hálátlan beszélgetés volt!  Egyértelműen elmondta, hogy Ő nem akar maga körül síró embereket látni, az utolsó percben is élni akarja az életet. Bízom benne, hogy ez a perc még nagyon sokká fog eljönni!!

Érzem mindkettőnk hullámzását. Már rémálmaim is vannak- álmomban nekem kellett beadnom az érzéstelenítőt a biopsziához. Jó lenne kézben tartani a CT eredményét! Úgy gondolom, hogy ez a bizonytalanság felemészt.Persze szigorúan csak mosolyogva!

Holnap várom a Barátosnémat olyan igazi csajos vasárnapra. Megtartjuk egyben a karácsonyt a szilveszterrel, mert még az ünnepek előtt tudtunk utoljára leülni beszélgetni.Azóta Neki is zajlik nagyon az élete. Úgy tünik a tavalyi évben átment férfi fogyasztóba. Talán ezekben a percekben végzi ki a tavalyi év negyedik pasiját.Úgyhogy lesz holnap miről beszélgetni!