Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis)

A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertőzés nem szüntethető meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Ismét a 23-as vagyok. Nekem örömhír,

Hozzászóló: Vendég, 2009-11-26 07:40
Ismét a 23-as vagyok. Nekem örömhír, és remélem, hogy ha ti is utánajártok ennek, akkor köztetek is lesz, aki fellélegezhet... Én elmentem a Semmelweis egyetem Pentacore laborítóriumába, ahol tízezerért megvizsgáltattam a véremből, hogy valójában van-e nekem ez a HSV2 vírus... És az eredmény negatív lett. Más volt a baj. Ajánlom nektek. Akinek mondjuk nem sűrűn fordul elő, vagy egyszer jött ki, de azóta nem múlik. Talán nem herpesz!!! :) További jókat! Sziasztok

Sziasztok! (Anita vagyok (28 éves nő),

Hozzászóló: Vendég, 2009-11-21 17:14
Sziasztok! (Anita vagyok (28 éves nő), aki már szept.-ben hozzászóltam) Csatlakozom az előttem szólóhoz, miszerint én sem helyeslem, hogy nem mondod el a párodnak, milyen fajta betegséget hordozol! Csak abba gondolj bele, Neked milyen érzés ez, és ezzel együtt élni?!?!?! Sztem mindenkinek joga van eldönteni, hogy vállalja-e ezt a kockázatot, vagy sem!!! Őszintén! Ha neked lett volna rá lehetőséged megtudni, hogy azzal akivel együtt vagy elkaphatod ezt a betegséget, vállaltad volna? Akkor áradoztam a telviránról nektek, hogy milyen hatásos volt! De sajna, mióta nem szedem ismét kiújult, és ha lehet egyre rosszabb! Megpróbáltam a grapefruit mag olajat is, de nem segített. Most a bőrgyógyászommal megpróbálunk valami sokkal erősebbet. De előtte tipizálni kell a herpeszt. Felírt egy krémet is, ami ezüstöt tartalmaz, kifejezetten nem a herpeszre találták ki, de segíti a sebgyógyulást, meggyorsítja a folyamatot. Olvastam itt az egyik hozzászólásban, hogy van egy csodaszer a dynamiclear. Mindenképp utána fogok járni, és ha van valami fejlemény megosztom veletek is!!! Üdv mindenkinek: Anita

Hozzászóló: Vendég, 2009-11-15 08:26
2009-11-12 17:52:33 <--- Neked szól, kedves három éve herpeszes... Nézd... Nekem fél éve van. Attól, hogy nem jelentkeznek a tünetek, én is elmondtam az új páromnak, akit az első tünetek után szedtem össze. Ne legyél önző. Ha nem halálos, akkor is legyél annyira korrekt, hogy igenis elmondod annak, akivel lefekszel. Ez nem fair. Attól, hogy te nem tartod ezt akkora katasztrófának, igenis, egy másik ember életét sárba tiporhatod. Ne magadból indulj ki. Mindannyian mások vagyunk. És igenis, kutya kötelességed elmondani, hogy herpeszed van. Haragszom az ilyen emberekre. Ki tudja, talán én is egy ilyen embertől kaptam el, és azért hiába nem jön elő, engem nagyon zavar, és több tízezreket költök a végleges kiírtására. Gondolkozz, légyszíves... 23-as voltam.

sziasztok, a neten találtam egy dynamiclear

Hozzászóló: Vendég, 2009-11-13 22:54
sziasztok, a neten találtam egy dynamiclear nevü csodaszert ami állitolag reszlegesen ,esetenként véglegesen kiirtja a herpesz virust. a leirás alapján a szer vegig szalad az aktualis kiuteshez tartozó idegpályán és dns szinten öli meg kis szemeteket. a beszámolok szerint sok embernek már első használat után nem jött vissza soha többet. interneten kell rendelni 70 usd .én még nem probáltam de ha valaki igen v többet tud a dologrol irjon. itt a site cime http://www.dynamiclear.com/

df

Hozzászóló: Vendég, 2009-11-13 22:00
df

Sziasztok! nekem 3éve lesz januárban,

Hozzászóló: Vendég, 2009-11-12 17:52
Sziasztok! nekem 3éve lesz januárban, hogy kialakult. én hallottam már a lizinről és szedem is kb.2 hete, de eddig használ mert nincs tünetem!!!!!!!!!! próbáljátok ki! nekem van egy új kapcsolatom..de nem tudom hogy mondjam el neki.. az az igazság,hogy már lefeküdtünk....és nem gumival..de nem vettem rajta észre tüneteket, sőt az előző páromon sem...akivel évekig igy sexeltem...szóval tuti bizti hogy mindenképpen elkapják????reménykedem, hogy nem.....viszont aggódom..de igaza van annak, aki előttem irt, hogy nem szabad elkeseredni és mély depresszioba esni!!!!!!!!!!!!!!!!!! inkább erősnek kell lenni és sok sok vitamint szedni!!!!!!!!!én majdnem napi 1000mg c vitamint szedek...üdv!!!

Kedves forumozok! En is hasonlo cipoben jarok,

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-22 21:28
Kedves forumozok! En is hasonlo cipoben jarok, kb napra pontosan 5 eve vagyok herpeszes( azert tudom ennyire mert ekkor volt az elos szexualis elmenyem) nah szoval az en tortenetem sem egyszeru, es sokat szenvedek is emiatt, de kezdek rajonni hogy ez az egesz ügy fel van fujva.....a nögyogyaszoknak ez egy eleg uj betegseg ezert felfujjak es ossze vissza beszelnek rola,kesz szenzacio egy uj herpeszes beteg szamukra, meg ijesztgetik az embert, holott nemreg egy hazi orvos azt mondta, hogy nem vagyok normalis, hogy ennyit agyalok es fosok es ha megjelenik egy szerelem, akkor meg vagyok löve es stresszelek h mit csinaljak, el mondjam , mikor monjdam, mert ha az agyban mondom el, az olyan gaz, ha elötte akkor meg sem adom a lehetöseget h intim környezetet teremtsunk, stb stb....a lenyeg: nem szabad hagyni hogy ez a franya kis szar betegseg lelkileg lehuzzon minket es ranyomja a belyeget az eletunkre.......jogunk van a szexualis elethez, szerelmesnek lenni, es szeretve lenni........es nem akkora nagy szam h na bumm herpeszunk van....egy csomo embernem van a szajan herpesze, amit siman atpasszol csokolzossal vagy oralis szexszel pl...egyszoval tehat, ez a herpesz majdnem mindenkiben ott van, nem kell tragediakent felfogni.....nem aids es, nem halunk bele, es aki szeret minket az ezzel egyutt is szeretni fog.......valalinek gombas a laba, valakinek ekcemaja van.....na bumm, nekem herpeszem van, ha nem lenne, nem is en lennek, ö velem együtt fejlödött es iranyitotta az eletem....es ezeket lehet jelnek is felfogni, h nah megusztam ennyivel.....mert elkaphattam volna rosszabb dolgot is en marha aki, az elso szexualis aktuskor nem hasznal gumit( söt meg gyogyszert se szed) mifele idiota az ilyen????? kaptam egy jelzest h jobban vigyazzak magamra es masokra, es legyek esznel....na jo perzse nagy arat fizettem es fizetek a mai napig, de eleg volt 5 ev marcangolas...nem vagyok hajlando tovabb szenveszteni magam.......... na jo most nem a kotelert mentem, bar eleg furcsa vegszo lett volna az elozo mondat.... a lenyeg eljetek szeressetek en ezt teszem! hasznalok ovszert vigyazok arra h ne fertözzem meg a partnerem, ha meg gyereket szeretnek akkor majd megoldjuk ügyesben a ferjemmel! ahol szeretet vanm ott nincs legyozhetetelen akadaly! nah fel a fejjel sorstarsak!

Grapefruit-mag olaj használata: fél deci

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-18 12:54
Grapefruit-mag olaj használata: fél deci italba cseppents 10-15 cseppet, gyorsan idd meg, és igyál rá vagy 1,5-2 deci folyadékot. Alapvetően írtó keserű, de újabban lehet kapni "nem keserű" verziót is, illetve van vagy 10 gyártója már... legjobb gyümölcslébe vagy iceteába tenni. Semmiképpen nem szabad felkenni az érintett területre!!! Viszont az ezüst kolloidot vagy a teafa-olajat (ezt csakis higított formában!) nyugodtan felkenheted, vagy lányoknál 1-2 cseppet tamponra cseppentve felhelyezni. Nem csíp, nem mar, és totál fertőtlenít. De ha rám hallgattok, akkor Lizint vesztek bármely bio vagy sport boltban, és 2 nap alatt minden eltűnik. edzőbe a 90 db-os 700 mg-os most 3200Ft. Ruhákat fertőtlenítsétek!

A grapefruitmag cseppeket hogyan kell használni?

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-17 07:51
A grapefruitmag cseppeket hogyan kell használni? Meg kell inni vízzel, vagy pedig fel kell kenni az érintett területre?

4.rész! Nagyon fontos, hogy fertőtlenítsétek

Hozzászóló: Vendég, 2009-10-14 20:17
4.rész! Nagyon fontos, hogy fertőtlenítsétek a fehérneműt, ágyneműt és a törölközőket, mert saját magatokat és családtagjaitokat is újra/megfertőzhetitek!!! Gyógyszertár: TEAFA OLAJ! Tessék 4-5 cseppet cseppenteni 1 adag mosáshoz, és 60 fokon kimosni rendesen mosószerrel mindent. Törölközőt ne használjatok közösen! Ez nem játék! Nekem a havi 1-2 alkalmat úgy sikerült lecsökkentenem a lizinnel, a teafás fertőtlenítéssel és a grapefruit-maggal, hogy immáron 1 éve nem jött elő! Időnként a fürdővízbe is teszek 3-5 csepp teafaolajat, ami kitűnő fertőtlenítőszer. Remélem saját nyomozásom és tapasztalataim nektek is segítenek tünetmentessé vállni. Pusz M