Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis)

A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertőzés nem szüntethető meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Sziasztok! Nálam most fordúlt elő először

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-24 13:53
Sziasztok! Nálam most fordúlt elő először azt se tudtam, hogy ilyen létezik.Nektek is tele van vele az intim testrészetek és nektek is ennyire fáj? Nekem kb 4 napja jött ki de javúlást nem látok ugyan úgy fáj és a pisilés is elég nagy szenvedéssel jár. És neketek egy hogy néz ki piros pöttyök vagy hólyagok vagy milyen? Mert nekem egy szintbe van a bőrömmel piros és olyan mintha a húsom látszana a csiklóm meg olyan mintha egy nagyba lenne feldagadva az egész. A nőgyógyász azt mondta hogy ez herpesz és kamillázzam de szemmit nem ér.Valakinek nincs vmi ötlete hogy mit csináljak hogy jobb legyen? Segítsetek! köszi! Üdv mindenkinek!

Gyerekek! Akinek soxor előjön (2 hetente,

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-23 15:48
Gyerekek! Akinek soxor előjön (2 hetente, havonta mint általában nekem) ott valami nincs rendben! Úgy értem meg kell változtatni a szokásait, legyenek az evési, idegeskedési, fizikai stressz meg ilyenek! Nekem 2-3 hetente kijött ott lent és elkezdtem visszavenni az evésből, illetve az ételek összetételén és hoppá egyszer csak 50 nap lett belőle , nálam ez rekord (mindig írom a naptárba a kiújulás dátumait) Hogy mitől lehetett ez? Ha jól értelmezem a dolgokat,akkor azért mert nem terheltem le a gyomrom-emésztő rendszerem-beleimet a sok illetve nehéz kajával, így az immunrendszerem zavartalanul működhetett és nem keletkezett "rés a pajzson"! Ugye a reklámokból is hallhatjuk ,hogy immunrendszerünk nagy része a beleinkben található... Hát kíméljük őket!!! :) Azóta persze összevissza zabálok megint és most kb 4 hetente jön, de már nem érdekel, úgy sincs barátnőm, nem is kell így, nem akarom megfertőzni, gumiban meg nem lehet szexelni, talán egyszer összehoz a sors egy másik már fertőzött lánnyal és akkor nem kell félni az ilyenektől! :) Üdv. mindenkinek!

Szia! Én alig mertem erről beszélni

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-21 18:16
Szia! Én alig mertem erről beszélni akárkinek is, aztán annyira nem bírtam, hogy egy barátnőmnek megemlítettem, és mondta, hogy neki is volt már 3 évvel ezelőtt, de azóta sem. Azt mondta, hogy a száján néha kijön, de intim helyen azóta nem is volt neki. Talán ez a stressztől is függ. Igen, egyvalamire már rájöttem, hogy a vitaminok nagyon fontosak, ugyanis én elfelejtettem, már vagy három napja nem szedtem, és újra előjött - örültem neki... Mindenre van megoldás, az tuti. Csak meg kell találni.

Kedves 23! Én 12 éve élek vele együtt.

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-20 12:45
Kedves 23! Én 12 éve élek vele együtt. Mindent kipróbáltam amit be ill. rá lehetett kenni, a gyógyszerektől a homeopátiás szereken át a népi gyógymódokig. Egy biztos minden csak tünetileg kezeli (sajnos). Természetesen ha találsz rá megoldást akkor szivesen veszem. :)

Ismét 23 vagyok. Ma a patikbában egy nagyon

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-11 23:52
Ismét 23 vagyok. Ma a patikbában egy nagyon kedves hölgyhöz álltam sorba, és kicsit "felvidított", ugyanis nem osztotta azt a tényt, hogy egy herpesz fertőzés után törvényszerű, hogy kedvenc hólyagocskáink kiújuljanak. Azt hiszem, tényleg megnyugtatott. Valamint az én speciális "idegrendszeremhez" mérten javasolta, hogy hagyjam abba a fórumozást, ugyanis szemmel láthatóan kiborulok, ha valami rosszat olvasok. Én meg szeretem az aranyközéputakat, így végül úgy határoztam, hogy ha sikerélmény ér, és esetleg igen hosszú távon vagy végleg tünetmentes maradok, akkor azt megosztom veletek, és azt is, hogy ezt mivel illetve hogyan értem el. Most nem szeretnék szereket sorolni, mert "kezdő" vagyok, de remélem, hogy találok "megoldást" a dologra. Sok sikert mindenkinek! :)

Megint a 23-as vagyok. Én nézegettem természetes

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-11 10:28
Megint a 23-as vagyok. Én nézegettem természetes gyógymódokat is, és olvastam a propoliszról, az alkoholos illóolaj oldatról, talán ezek is segítenek. A körömvirágnak is nagyon jó hatásai vannak. Most azzal kísérletezek. Majd kiderül, hogy milyen hatással lesz a kedvenc herpeszeimre.

23 éves ne keseredj el és főleg ne igyál.az

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-10 22:12
23 éves ne keseredj el és főleg ne igyál.az nem old meg semmit.Én most kezdtem egy herpesin kúrát.Valószínű segít.Bőrgyógyászommal beszéltem meg.Ő egyébként javasolta, ha nagyon előjön lézerrel megkezeli, hamarabb gyógyul.Egyenlőre nincs rá szükség.szóval lehet evvel a kúrával fékentartható valamennyira?És mit tudtok a gyógyszer mellékhatásáról?mert erről nem nagyon esik szó....

Még mindig ugyanaz a 23 éves lány vagyok,

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-10 16:44
Még mindig ugyanaz a 23 éves lány vagyok, és szeretném közölni, hogy hazugság, hogy csak nemi úton terjed, ugyanis a közös WC használat miatt a barátnőmet is megfertőztem.

Jah, én nem értem, hogy miért mondják,

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-10 16:30
Jah, én nem értem, hogy miért mondják, hogy óvszer, biztonság, ha a bőröm is olyan??????????????????? Akkor már szinte mindegy, hogy használunk-e óvszert, egy egészséges embert tuti megfertőznék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, és ez a gyerek téma. Szerettem volna gyereket, de így nem kell...

Sziasztok, kedves Sorstársak... Én friss

Hozzászóló: Vendég, 2009-05-10 16:26
Sziasztok, kedves Sorstársak... Én friss csapattag vagyok, ugyanis napokkal ezelőtt kezdődtek a tüneteim, és valószínűleg egy nyilvános WC-ben kaptam el. Mindig papír ülőkével mászkáltam, és mindig volt nálam fertőtlenítő, és ha valaki higiénikusabb, mint én, annak csak gratulálni tudok... De a lényeg... FOGALMAM SINCS, HOGY HOGYAN TOVÁBB!!! Én már napok óta iszom... Mert valamit kell csinálnom, hogy ne jusson eszembe ez az egész. Szeretnék újra egészséges lenni, és amondó vagyok, hogy mindenre van megoldás, csak keresni kell. Én hallottam egy igazán abszurd dolgot, miszerint a napi első vizelet CSODÁKRA képes, és állítólag az használ. Én is ki fogom próbálni. Viszont az, hogy ezek után hogy leszek képes akárkivel is ismerkedni, azt végképp nem tudom. Nagyon fáj, hogy odafigyeltem mindig mindenre, és mégis megkaptam. Az meg méginkább, hogy 23 éves vagyok, és életem végéig végigkísér állítólag. Jézusom....