• Önkéntesként Afrikában
    ildiko blogja

    Troop meeting

    November 21.


    Péntek reggel az iroda dolgozóival a troop meetingre siettünk, ami az 50 field officert magába foglaló csapat (troop) kéthetente megejtett gyűlése.


    A meetingen először a field officerek énekeltek nekem, és a látogatónknak egy köszöntő dalt, nagyon édesek voltak.


    Fekete 20-40 közötti emberkék, az egyen pólójukban, egyen piros sapkában óvodai kislócán üldögélve énekelnek?Pazar?


    Aztán elkezdődött a heti adatok összegyűjtése, elemzése, természetesen a látogatónak demonstrálva, azaz minden kb 10szer annyi ideig tartott mint normálisan. Frissítőnek kaptunk egy kukoricakenyér darabot és hozzá egy meleg kólát- nesze neked egészséges életmódot hirdető TCE ? de mit lehet tenni ha Afrikában ez az olcsó, és ha ez a kedves az embereknek, akik a nsimán kívül nemigen esznek semmit se?


    Hazafele bementünk a kórházba, Konstának csináltatni egy malária tesztet.


    A kórház kívülről jobban néz ki mint bármelyik magyar testvére, és még belül is elég elfogadhatónak találtam, főleg a vizsgálókat, laborokat, csak a hálótermek voltak siralmasak. Na mindenesetre a teszt negatív volt, így hazaballagtunk, és pihiztünk.


   • Blog leírása

    A blog egy afrikai önkéntességre vállalkozó magyar pár munkáját, mindennapjait írja le. A naplót Ungvári Ildikó írta Malawiból, a bejegyzéseket időrendben, fél év távlatából közöljük. https://www.webbeteg.hu
    Látogatás: 40228 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés