• MediQa
    ocem blogja

    Jó hír 2

    Hát csak ismételni tudom magam. Jó hírem van, még jobb, mint csütörtökön. 5-t kaptam immunból. Számomra is hihetetlen, de igaz.


    Kicsit remegett a térdem az írásbeli beugrónál, de 10-ből 2-t lehetett hibázni, hát én meg is tettem. De az mindegy :)    Aztán a szóbelni egy jó tétel, egy kevébé jó, de hát úgy tettem, mintha okos lennék, és 5-t kaptam :) Sőt mi több hosszú idő óta először meg is dícsértek, hogy ügyi vagyok :) Na jó nem dicsekszem tovább, de régen volt ilyen, hogy 2 db ötöst kaptam ugyanabban a félévben.

    Remélem folytatom majd az ötös szerzért 29-én belből. Bár arra még tanulni kell, de már mindjárt vége, és lesz egy egész hetem pihenni :)    És azt hiszem jól ki is foglak Titeket használni, és tartok egy kis e-learninget, mert van néhány tök izgi tétel belből, és ezeket meg is osztom majd Veletek!

    Csak a példa kedvéért: Ritka kórképek diagnosztikája

    (A képen: Dr. Pfliegler György, a magyar Dr. House)

         Most pihenésképp nem mozizok, hanem NFL-t nézek. (amerikai foci)    Bár már tudom az eredményt, és összejött az álomdöntő:

    Pittsburg Steelers és Arizona Cardinals. Én a Steelersnek szurkolok,  a barátom az Arizonának, tehát érdekes lesz a Super Bowl február elsején!    Ó és este még egy kis kézi is lesz, sőt Australian Open. Atyaég mennyi csemege :)

    Hajrá Magyarok és Marat Safin meg persze Szávay Ági! Bár ő egyesben már kiesett, de a páros még ott van! Hajrá hajrá!     U.i.: A linkeket dőlt betűvel írm, mert semmi mást nem tudok vele csinálni, hogy látszódjon is, hogy az egy link!

   • Blog leírása

    Egy orvostanhallgató gondolatai erről arról
    Látogatás: 155415 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés