Jó hír 2

Blog: MediQa - Szerző: ocem

Hát csak ismételni tudom magam. Jó hírem van, még jobb, mint csütörtökön. 5-t kaptam immunból. Számomra is hihetetlen, de igaz.

Kicsit remegett a térdem az írásbeli beugrónál, de 10-ből 2-t lehetett hibázni, hát én meg is tettem. De az mindegy :)
Aztán a szóbelni egy jó tétel, egy kevébé jó, de hát úgy tettem, mintha okos lennék, és 5-t kaptam :) Sőt mi több hosszú idő óta először meg is dícsértek, hogy ügyi vagyok :) Na jó nem dicsekszem tovább, de régen volt ilyen, hogy 2 db ötöst kaptam ugyanabban a félévben.
Remélem folytatom majd az ötös szerzért 29-én belből. Bár arra még tanulni kell, de már mindjárt vége, és lesz egy egész hetem pihenni :)
És azt hiszem jól ki is foglak Titeket használni, és tartok egy kis e-learninget, mert van néhány tök izgi tétel belből, és ezeket meg is osztom majd Veletek!
Csak a példa kedvéért: Ritka kórképek diagnosztikája (A képen: Dr. Pfliegler György a magyar Dr. House. Most pihenésképp nem mozizok, hanem NFL-t nézek. (amerikai foci)
Bár már tudom az eredményt, és összejött az álomdöntő:
Pittsburg Steelers és Arizona Cardinals. Én a Steelersnek szurkolok,  a barátom az Arizonának, tehát érdekes lesz a Super Bowl február elsején!
Ó és este még egy kis kézi is lesz, sőt Australian Open. Atyaég mennyi csemege :)
Hajrá Magyarok és Marat Safin meg persze Szávay Ági! Bár ő egyesben már kiesett, de a páros még ott van! Hajrá hajrá!
U.i.: A linkeket dőlt betűvel írm, mert semmi mást nem tudok vele csinálni, hogy látszódjon is, hogy az egy link!