• MediQa
    ocem blogja

    Jó hír 2

    Hát csak ismételni tudom magam. Jó hírem van, még jobb, mint csütörtökön. 5-t kaptam immunból. Számomra is hihetetlen, de igaz.

    Kicsit remegett a térdem az írásbeli beugrónál, de 10-ből 2-t lehetett hibázni, hát én meg is tettem. De az mindegy :)

    Aztán a szóbelni egy jó tétel, egy kevébé jó, de hát úgy tettem, mintha okos lennék, és 5-t kaptam :) Sőt mi több hosszú idő óta először meg is dícsértek, hogy ügyi vagyok :) Na jó nem dicsekszem tovább, de régen volt ilyen, hogy 2 db ötöst kaptam ugyanabban a félévben.
    Remélem folytatom majd az ötös szerzért 29-én belből. Bár arra még tanulni kell, de már mindjárt vége, és lesz egy egész hetem pihenni :)


    És azt hiszem jól ki is foglak Titeket használni, és tartok egy kis e-learninget, mert van néhány tök izgi tétel belből, és ezeket meg is osztom majd Veletek!
    Csak a példa kedvéért: Ritka kórképek diagnosztikája
    (A képen: Dr. Pfliegler György, a magyar Dr. House)
     

    Most pihenésképp nem mozizok, hanem NFL-t nézek. (amerikai foci)

    Bár már tudom az eredményt, és összejött az álomdöntő:
    Pittsburg Steelers és Arizona Cardinals. Én a Steelersnek szurkolok,  a barátom az Arizonának, tehát érdekes lesz a Super Bowl február elsején!

    Ó és este még egy kis kézi is lesz, sőt Australian Open. Atyaég mennyi csemege :)    Hajrá Magyarok és Marat Safin meg persze Szávay Ági! Bár ő egyesben már kiesett, de a páros még ott van! Hajrá hajrá!

     U.i.: A linkeket dőlt betűvel írm, mert semmi mást nem tudok vele csinálni, hogy látszódjon is, hogy az egy link!


   • Nyomtatás
   • Blog leírása

    Egy orvostanhallgató gondolatai erről arról
    Látogatás: 146983 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés