Nem is tudom

Egy orvostanhallgató gondolatai erről arról.

Továbbra is múzsa nélkül tengődök. Vagy leginkább könyv és jegyzet hegyek alatt.

Besűrűsödtek az események mostmár tényleg. Holnaptól pörgés, tanulás, kávémérgezés, aztán teamérgezés, és demó-zh-vizsga sorozat. 

Holnap műtéttan. Kis szúrás, kis vágás, közte bemosakodás, meg kesztyűzés. Ez nekem akkora trauma volt a múltkor rosszkor nyúltam rossz helyre, és vagy háromszor ezzel álmodtam. Mindegy legalább többször már nem rontom el :) Amúgy mielőtt bárki is megijedne, az általunk műtött ebek jól vannak, élnek virulnak.

A vizsga gézbábukon lesz. És ők is jól lesznek a vizsga végén is!

És szintén műtéttanból szombaton szóbeli vizsga.

Pedig mennyire örültem, hogy végre egy szombat amit nem kell ledolgozni, mert már nekünk vizsgaidőszak lesz a jövő hét, erre vagyok akkora mazochista, hogy elmegyek szombaton vizsgázni.

Hát ennyit rólam :)No lenyomtam időközben a kedvenc teámból úgy fél litert, ami ébren tart majd egész éjszaka, kettős hatásának köszönhetően. Úgy egy óráig agyilag, utána éjszaka veseileg. Kicsit meggyorsul a kiválasztás.Ó a legjobbat a végére hagytam. A tegnapi kisegítő iskola kiscsoportos foglalkozásán = klinikai kémia gyakorlaton született néhány kesztyű lufi és kesztyű festmény mellett az alábbi szösszenet egy ábra mellé:

Ez a rész fehérvérsejtnek tűnő vörösvértest massza.

Erre mondják, hogy szezont a fazonnal...

Hozzászólások (3)