Nem is tudom

Blog: MediQa - Szerző: ocem

Továbbra is múzsa nélkül tengődök. Vagy leginkább könyv és jegyzet hegyek alatt.
Besűrűsödtek az események mostmár tényleg. Holnaptól pörgés, tanulás, kávémérgezés, aztán teamérgezés, és demó-zh-vizsga sorozat.
Holnap műtéttan. Kis szúrás, kis vágás, közte bemosakodás, meg kesztyűzés. Ez nekem akkora trauma volt a múltkor rosszkor nyúltam rossz helyre, és vagy háromszor ezzel álmodtam. Mindegy legalább többször már nem rontom el :) Amúgy mielőtt bárki is megijedne, az általunk műtött ebek jól vannak, élnek virulnak.
A vizsga gézbábukon lesz. És ők is jól lesznek a vizsga végén is!
És szintén műtéttanból szombaton szóbeli vizsga.
Pedig mennyire örültem, hogy végre egy szombat amit nem kell ledolgozni, mert már nekünk vizsgaidőszak lesz a jövő hét, erre vagyok akkora mazochista, hogy elmegyek szombaton vizsgázni.
Hát ennyit rólam :)
No lenyomtam időközben a kedvenc teámból úgy fél litert, ami ébren tart majd egész éjszaka, kettős hatásának köszönhetően. Úgy egy óráig agyilag, utána éjszaka veseileg. Kicsit meggyorsul a kiválasztás.
Ó a legjobbat a végére hagytam. A tegnapi kisegítő iskola kiscsoportos foglalkozásán = klinikai kémia gyakorlaton született néhány kesztyű lufi és kesztyű festmény mellett az alábbi szösszenet egy ábra mellé:
Ez a rész fehérvérsejtnek tűnő vörösvértest massza.
Erre mondják, hogy szezont a fazonnal...