Nem kellett volna

Blog: MediQa - Szerző: ocem

Na amúgy nem hülyeség, amit mondtak a hétfői számítógép katasztrófáról...
Tényleg nem kellett volna bekapcsolnom. Előszóban csak annyit, hogy egy hete volt újratelepítve, vírustalanítva, biztonsági mentve a "kék-halál" után.
Azóta volt már gyógyítónál is a gépecském=Noti, mert csak úgy fakultatívan lekapcsolta magát a netről. Mondtam neki, hogy csatlakozzon vissza. Hát nem tette meg. Elvittem szerelőhöz (akinek hálával tartozom, hogy még mindig mosolyognak ha beviszem Notit). Miután egy napig próbálkoztak helyrehozni, náluk új USB-s izével működött a vezeték nélküli internet. Hazahoztam és elmúlt a csoda. Eleinte észlelt vezeték nélküli hálózatokat. Aztán már az USB eszköz is új hardver lett számára és már csak vezetékkel tudott kapcsolódni, de akkor is csak a skype működött. Se a moxilla (ami amúgy mozilla, de hála a Moraxella és Coxiella baciknak, moxilla lett), se explorer se msn. Mindegy, elég a skype is, úgyis azzal szoktam videotelefonálni. Azért kis öröm is öröm.

 Erre most, mondom megpróbálom, hátha. Hát mint látható sikerült...
Szóval ha valaki azt mondaná, hogy a gépeknek nincs lelke, az tudja meg, hogy nagyon téved, mert az én kedves kis Notim egy áldott jó hisztérikus és kiszámíthatatlan, de amúgy szeretnivaló és kedves szőke nő személyiségével lett telepítve.

Sajnos a mai tortúra után és tömény mikró tanulás közepette nem maradt semmi agyi kapacitásom orvosi tartalmú kommentet írni.
Bocsi...