• EgészségKönyv - Lapozzon bele az egészségbe!
    könyvdoki blogja

    A daganatos betegek gondozása

    Dr. Kalabay László: A daganatos betegek gondozása (Semmelweis Kiadó, 2011)

    Ez a könyv az onkológiai betegek alapellátásban történő holisztikus gondozásának szempontjait igyekszik összefoglalni. Körbejárja, mi mindenre kell figyelnie a gondozó háziorvosnak ahhoz, hogy hatékonyan segítse a beteget a daganattal történő testi-lelki küzdelemben.

    Tartalmilag két a Semmelweis Kiadó által megjelentetett műhöz kapcsolódik. Az egyik a 2011-ben kiadott „Onkológia” (szerk. dr. Tulassay Zsolt), melyet a gondozás területén leírtakkal egészít ki. A másik a 2009-ben megjelent „A palliatív ellátás alapjai” (szerk. dr. Hegedűs Katalin), amely könyvem számára kiemelkedő forrásmunkául szolgált. A könyvet elsősorban daganatos betegségekkel foglalkozó háziorvosoknak, szakorvosjelölteknek és érdeklődő orvostanhallgatóknak ajánlom.

    Dr. Kalabay László


   • Blog leírása

    EgészségKönyv - Lapozzon bele az egészségbe - Tudjon meg többet a különböző betegségekről, egészségről, az egészséges életmódról. Heti könyvajánlónkban olyan, orvosok által írt könyveket mutatunk be, melyek hitelesen, közérthetően, részletesen mutatnak be egy-egy témakört.
    Látogatás: 47461 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés