Szembetegségek

EgészségKönyv - Lapozzon bele az egészségbe - Tudjon meg többet a különböző betegségekről, egészségről, az egészséges életmódról. Heti könyvajánlónkban olyan, orvosok által írt könyveket mutatunk be, melyek hitelesen, közérthetően, részletesen mutatnak be egy-egy témakört.

Dr. Holló Gábor: Szembetegségek (SpringMed Kiadó, 2012)

A SpringMed Kiadó „Kérdezz! Felelek” sorozatában 2012 februárjában megjelenő könyv hiánypótló a szemészeti betegségekre vonatkozó ismeretterjesztés tekintetében. A szerző közérthetően, az olvasó illetve a szembeteg szempontjából megfogalmazott mintegy 170 kérdésre válaszolva halad végig a szem anatómiáján, működésének és egészségének alapjain, a legfontosabb és a legismertebb szembetegségeken és kezelésükön, a szemüveg és kontaktlencse viselésen, és tárgyalja a szembetegségekre vonatkozó téves ismereteket is.

A megértést rajzok, fekete-fehér és színes ábrák, valamint színes kiemelések könnyítik meg. A könyv végén számos, a látásjavítással kapcsolatos szervezet elérhetősége, valamint a legújabb angol és német nyelvű szemészeti betegtájékoztató irodalom felsorolása és elérhetősége is szerepel.

Hozzászólások (0)