Szódabikarbóna kúra

Blog: Méregtelenítés - Szerző: Victory

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam azon, hogyan is lehetne az ünnepek előtt és alatt, a nagy eszem-iszom közepette mégiscsak tenni valamit az egészségünkért. A nővérem és édesanyám már kipróbálták a szódabikarbóna kúrát és esküsznek annak jótékony hatására. Szerintem ez a kúra kiválóan beilleszthető az ünnepi időszakba, ugyanis nem igényel drasztikus életmódbeli, étkezésbeli változtatásokat. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom. A kúrának több fajtáját is megtaláltam az interneten. Mi egy kevésbé koncentrált viszont kicsit elnyújtottabb formáját ismerjük. Mely szerint harminc napon keresztül egy mokkáskanálnyi gyógyszertári szódabikarbónát egy pohár vízben elkeverve kell lefekvés előtt meginni.

A népgyógyászat is szívesen alkalmazza a szódabikarbónát, különösen fertőzések, gyulladások, savasodás, cukorbetegség, immunrendszer gyengesége és reuma esetén.

A szódabikarbóna lúgosító hatással rendelkezik, melyet tovább fokozhatunk, ha minden reggel egy jó pohár frissen facsart citromból készült citromos vizet fogyasztunk el.

A kúra alatt együnk minél több burgonyát, zöldséget, gyümölcsöt, csírafélét és amennyire lehet, kerüljük a savasító húsféléket, fehér cukrot, fehér lisztet, sajtot és tojást.

Tovább fokozható a hatás, ha néha fürdővizünkbe is teszünk 3 evőkanál gyógyszertári szódabikarbónát, ezzel teljes testünket méregteleníthetjük és fertőtleníthetjük, de hasonló módon külön csak lábfürdő is készíthető.

Lúgosítsunk együtt szódabikarbónával! Próbáljátok ki velem együtt persze mindenki csak saját felelősségére! Kizárólag gyógyszertári szódabikarbónát használjatok! A kúra alatt sok-sok folyadékot kell fogyasztani, minimum két litert naponta. Ne feledjétek, a lúgosítás nagyon fontos és a prevenció (megelőzés) egyik kiemelt eszköze!

Én ma kezdem a kúrát. Hatásáról itt a blog-ban fogok beszámolni!