Húgyhólyagrák

Milyen tünetek mutatnak a betegségre? Milyen kezelések jöhetnek számításba?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Miért is van ennyi daganatos megbetegedés?

Hozzászóló: wellness0, 2009-06-09 22:00
Szia Ancsi! Örülök, hogy válaszoltál. Igen, a tapasztalatok fontosak, amit megéltek mások. Nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar elvesztetted édesanyádat. A férjem 4 éves volt, amikor az édesapja gyomorrákban meghalt, az édesanyja halálakor 24 éves volt. Ezért fordítottam az időmet az anyósom halála óta a betegség megelőzés kutatására, és a megbetegedések okainak keresésére. Sok embernek segítettünk az orvos barátainkkal újra egészségesnek lenni. Minderről a http://www.totalwellness.5mp.eu "Tapasztalatok" oldalán olvashatsz.

Húgyhólyagrák

Hozzászóló: Ancsi, 2009-06-08 19:07
Válasz erre: wellness0, 2009-06-09 22:00
Kedves Szabó Tiborné! Köszönöm a válaszodat. Időnként még felnézek ide megnézni, más is kutakodik-e ebben a témában, bár nálunk már célját vesztette a keresés. Pár héttel a topik indítása után meghalt az édesanyám tüdőembóliában, így sem a gyógyulás menetében, sem lelki oldalon nem sikerült tapasztalatokat szereznünk. Mivel azonban azóta is azt észlelem, hogy elég ritka az ilyen műtéti megoldás (plusz még a lányom is több éve gyógyult rákbeteg), továbbra is figyelemmel kísérem mások tapasztalatszerzéseit, mert sokszor ezek többet segítenek, mint a száraz orvosi előírások és tájékoztatások. Jó tudni, hogy mások is így gondolkoznak. Ha bárkinek bármilyen hozzászólása vagy kérdése van, elérhető vagyok az [email protected] címen.

életmód

Hozzászóló: wellness0, 2009-06-07 20:46
Válasz erre: Ancsi, 2009-06-08 19:07
Kedves Ancsi! Ne haragudj, hogy írok neked. Nálunk ugyan nem ilyen gond volt, hanem vastagbéldaganat, és ki volt vezetve anyósomnak az oldalán a székletürítés. Átérzem a gondotokat. Ebben a helyzetben a táplálékkiegészítők segítenek jobb életminőséget élni. Szükség van antioxidánsokra. Szívesen beszélgetnék veled akár telefonon vagy személyesen, bár nem tudom, hol laksz. email elérhetőségem: [email protected], skype: szabo.tiborne35 vagy tel: 06-70-549-7041

Keresés

Hozzászóló: Ancsi, 2008-08-17 14:00
Válasz erre: wellness0, 2009-06-07 20:46
Sziasztok! Azért indítottam ezt a topikot, mert olyan betegekkel szeretnék kapcsolatba lépni, akik (vagy akiknek hozzátartozói) húgyhólyagrákon estek át, és miután eltávolították a húgyholyagot, a húgyvezetéket a végbélbe kötötték át. Szeretnék információt kapni arról, mi a gyógyulás menete, hogyan élték meg mindennapjaikat. Édesanyám az érintett beteg, és sehol, semmilyen fórumon nem találok hasonló betegeket, csak stomásokat. Köszönöm a segítséget.