Egy "krónikus mandulagyulladás" története

Szerző: R-A

A BLOG LEÍRÁSA

2 év története

Látogatás: 22954 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

HÉTFŐN!

2008.08.14.

Csütörtök van, vagyis pár óra belőle.....

Napról-napra idegesebb leszek, újra közeledik a műtét napja, és nem a műtéttel van a nagy bajom, hanem ami műtét után van.... a tehetetlenség!

EZT NEM HISZEM EL.....

2008.07.31.

Szörnyű, hogy megírom a blogot és nem menti el rendesen.........

Most kezdhetem újra......................

Nyugi van.........(?)...remélem

2008.05.08.

Gondoltam írok pár sort, hogy mi is történt velem mostanában.

2 hete részt vettem egy kontroll vizsgálaton, ami abból állt,hogy visszavittem a sejtfelületi vizsgálat eredményét,ami negatív lett.

Segítség!

2008.03.26.

Francois de La Rochefoucauld Idézetei, nem rossz felfogás:

        Betegségtől félni, ez maga a legkellemetlenebb betegség.

Válasz

2008.03.25.

Folytatom.....

2008.03.23.

Folytatom.....

 

Így kezdődött

2008.03.04.

Az egész rengeteg kikezeletlen megfázással kezdődött, vagyis úgy gondoltuk az elején. 2 évvel ezelőtt sokszor fájt a nyakam, mindig azt hittem,hogy elaludtam a nyakam, jártam maszíroztatni is, de minden kezelés feleslegesnek bizonyult. Már a maszírozás alkalmával is érezhetőek voltak kisebb dudorok, amik persze hol ott voltak, hol pedig nem.

Aztán egyszer nem múlt el egy nagy dudor a nyakamon és már elég jól észrevehető volt. Az első utam a háziorvoshoz vezetett, aki laborvizsgálatra küldött és pajzsmirigy szakrendelésre, ugyanis ő úgy gondolta, hogy azzal lehet a baj (később a gyanúja be is igazolódott). A szakrendelésen kiderült,hogy olyan laborvizsgálatot, ami kimutatná a pajzsmirigy állapotát, működését, nem kérheti a háziorvos, hanem a szakrendelést vezető orvos "rendelheti" meg. Így is lett, viszont eközben rengeteg vizsgálaton részt kellett vennem,hogy minden mást ki tudjanak zárni. Most inkább csak sorolnám,hogy milyen vizsgálatokon vettem részt: