• cukika

    Chrysstina40 blogja

    Hááááát, sajna, nem javultak a "mutatóim". Ma reggel már 7,3 volt a cukrom.Pedig mozogtam, ügyesen ettem, azt amit lehet.Tegnap este beittam 4dl tejet, gondolom ez volt a sokkk kiváltója.Nem vágyom másra, mint egy nagy tál nokedlire, egészségtelen hófehér lisztből! Mellé pipipöri és cukros-tejfölös ubisali... Álom, álom :))

    Viszont a vérnyomásom lejjebb ment. Tegnap 101/55 volt. Majd elaludtam állva! Ma is kevés. Holnap kihagyom a rózsaszín bogyót. Majd mérem itt a munkahelyen is napközben.

    És csak fogyok, fogyok, fogyok...

    Cél: április 15: 60kg

    Cukika

     

     

     


    Na tessék! A tegnapi kilengésnek és nemfutásnak reggelre meglett az eredménye: 7,2 éhgyomorra :(  Jó hír, hogy fogytam kb 6kg-ot, 2hónap alatt, és testsúlyom beleért a normál tartományba, bár éppenhogy, szóval van még mit fogynom!

    Ma ebéd után lemegyek a partra, sétálok és futok. Bár nem süt a nap, de legalább nincs hideg. Itthon vár egy kis házitorna (takarítás, mosogatás, főzés) de gyorsan megcsinálom, és irány ki a szabadba!

    Ebédre Minipasi tojásos nokedlit rendelt, neki még lehet. De mellé egészséges salátát kap. Tegnap tömte be az ubisalit, pedig édesítőszerrel és natúr joghurttal készítettem. Még jó, hogy nem tudta !P

    Remélem ez a blogírás segít visszafogni magam kilengés területén. Igyekszem minden nap leírni mit ettem, mozogtam. Talán ez visszatartó erő lesz :) Még egy hónap a kontrollvizsgálatig. Szeretném, ha doktor bácsi megdícsérne...

        • Blog leírása

    Csökkent cukortoleranciám diétája, életem, életmódom változása a betegség miatt.
    Látogatás: 5338 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés