Napvédés - gyerekek

Ki, mit ajánl, hogy megvédjem gyermekem bőrét a napégéstől?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

napvédés - hölgyek

Hozzászóló: doors, 2008-06-01 11:15
Kedves Hölgytársak! aki szereti az Estée Laudert, csak jelzem, hogy a jövő héttől új akció indul - aki napvédő krémet/lotiont vagy egyebet, önbarnítót vesz Estée Lauder szaküzletben, az szuper nyári táskát kap ajándékba! Nekem tavaly is Estée Lauder-naptejem volt és istenien bevált! Jobb, mint a Vichy!

Fehér bőr

Hozzászóló: avril, 2008-05-07 13:49
Az egyik ismerősöm családjában nagyon fehér bőrű mindenki, a 2 éves gyerekük is.Ők csak 30-as, de inkább magasabb faktorszámú fényvédővel viszik a napra, vagy nem is viszik, inkább csak az árnyékban ülnek.

Hogyan védjük a kisgyerek bőrét az erős naptól?

Hozzászóló: szerencsesd, 2008-05-02 15:04
A gyerekorvosunk azt javasolta, hogy próbáljuk ki a Babe napvédő krémet. Tavaly már azt használtuk (két éves kortól alkalmazható) és egyáltalán nem volt semmi gond, pedig időnként nem úsztunk meg egy-egy hosszabb napos, sugárzós periódust. Nektek mi vált be? Ha van bármilyen olyan termék, amit kifejezetten fehér bőrű és anyajegyes babának ajánlanak, szívesen fogadom az ötletet!