Mazsolák

Szerző: kranki

A BLOG LEÍRÁSA

Az életünk értelmei:
Tomcsi és Ágica a két kis mazsola, akik mellett nem ismert az a fogalom: UNALOM!

Látogatás: 88879 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Jön a fogunk vagy megfáztunk?

2008.09.19.

Mostanság ez a kérdés foglalkoztat. Persze Tomcsival kapcsolatosan. Tegnap számoltam meg fogmosás közben (ha azt lehet annak nevezni, hogy minket utánozva a kis fogkeféjét dörzsöli a fogacskáihoz), hogy mennyinél is tartunk: 16 darab. Azaz már csak az utolsó négy darab hiányzik!

Tomcsinál szerencsére a fogzás viszonylag könnyen, gyorsan zajlott. Nem lázasodott be. Onnan vettük észre, hogy bújik a következő, hogy a széklete valamivel lágyabb lett és az orra, nyála elkezdett csorogni. Először azt hittük megfázott, de a harmadik fogacskánál már biztosan kijelenthettük, hogy egy újabb fog érkezik!

Otthoni élet

2008.09.17.

3 nap után végre hazamehettünk. Végre a saját ágyamban aludhatok!

Szerencsére itthon sem változott a helyzet.Tomcsi ugyanolyan kedvesen nyúl a kishugához, mint a kórházban. Az első fürdetés is nyugodtan zajlott, Tomcsi nézte, hogy mosdatjuk meg a testvérét. Még a fürdőjátékait is felajánlotta neki, szépen sorban hozta a játékokat és be akarta dobni a kiskádba. Nem értette, miért nem engedjük neki, hogy odadobja és a hugit miért nem érdekli a sok szebbnél szebb játék?

Az első találkozás

2008.09.16.

Egy gyors bemutatkozással, vagy emlékeztetővel kezdeném:

A férjemmel áprilisban voltunk két éves házasok. Tomcsi, a kisfiúnk 2007. február 14-én született. Ágica, a kishúga pedig 2008. augusztus 22-én látta meg a napvilágot. Szóval a két kicsi között másfél év és 8 nap korkülönbség van!