Babakuckó

Szerző: kranki

A BLOG LEÍRÁSA

Élet egy apró gyermekkel és egy pocaklakóval... :-)

Látogatás: 51854 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Bevásárlás Tomcsival

2008.07.12.

Mivel a Pocaklakó nemsokára megérkezik, úgy gondoltam ideje felkészülnünk rá. Itt most nem a huginak szükséges dolgokat értem, mert azokat már beszereztük, hanem ajándékokat, amikre augusztusban, illetve szeptemberben van szükség. Tudjátok, névnap, szülinap, házasságiévforduló, stb.. Ezeket nem szivesen bízom másra, ezért míg tudok közlekedni, addig be kell vásárolnom.

Készítettem egy listát, hogy kinek-mikor-mit gondoltam, mellé az összeget....hát nem olcsó mulatság....de ez kell és kész!

A homokozóban

2008.07.09.

A reggeli után már tudja Tomcsi mi következik: indulunk a játszira.

Még mosogatok, mikor hozza a cipőjét, hogy adjam rá, mert ő már készen van. Ilyenkor egy pár percem van már csak, mert egyébként következik a hiszti. (felvilágosítottak az anyukák, ez még nem hiszti, de nekem már annak számít)Szóval fel a cipőt, babakocsi, homokozókészlet, innivaló és mehetünk.

A kertben

2008.06.29.

A hétvégék nálunk "nagyszülős hétvégék". Szombatonként Erzsi mamáéknál, vasárnaponként Ica mamáéknál vagyunk. Most sem történt másképp.

Az én szüleim bérházban laknak, de -szerencsére- van egy kertjük is.

Az élményfürdőben

2008.06.25.

A szombati nap hatalmas sikere után, ma a debreceni élményfürdőt látogattuk meg. Szégyen, nem szégyen debreceni létünkre még nem voltunk!

Reggeli után összecsomagoltam, és indultunk is a Nagyerdőre.

A strandon

2008.06.25.

Végre itt a nyár, és meleg az idő, az ember strandra jár.......

Tavaly nyáron már voltunk babaúszáson, akkor Tomcsi 5 hónapos volt. A víztől nem félt, de nem volt éppen egy aktív baba. A többiek pancsoltak, csapkodták a vizet, a mi kis drágánk pedig apa karján feküdve nézelődött. "Tiszta anyja ez a gyerek!" - jegyezte meg akkor apa.

Fog(le)törés

2008.06.18.

Képzeljétek, nagy az én bánatom.....

A kisfiamnak letört egy kis darab a metszőfogából!

Hajvágás

2008.06.18.

Megint eltelt egy hónap, mehetünk a fodrász Tündihez, negyedjére!

Kíváncsian vágtunk neki az útnak, Erzsi mamával, hogyan fog reagálni Tomcsi (ha emlékeztek, nagyon nyugodtan ülte végig a múltkorit).

Nagypapa születésnapja

2008.06.12.

Apának az apukája tegnap volt 52 éves.

Meglepetésként összegyűlt a kis család, nagymama finom gulyáslevessel várt minket (ő be volt avatva).

Egy újabb játszótér felfedezése

2008.06.10.

Anyukáktól hallottam erről a játsziról, mikor panaszkodtam, hogy mennyire szemetes, csikkes, üvegszilánkos a játszi, ideengedik a gazdik a kutyáikat dolguk végezni....

Egyből felkeltette az érdeklődésem, ennek az ellentéte játszi......

Csongrádon

2008.06.10.

Mint ígértem, megosztom Veletek a csongrádi kirándulásunk történetét is.

Apának a főiskolás barátaival tartjuk a kapcsolatot: együtt buliztunk a lagzijainkon, és együtt örültünk az apaság-anyaság örömeinek...Az egyik párnak 2006. augusztus 20-án kisfiúk, Ádi született, míg Szilviéknek augusztus 22-én (ami pont az én szülinapom is egyben) kislányuk, Zsófi lett. Fél év múlva megszületett a mi Tomcsink!