Pattanások

Hogyan tüntessem el pattanásaimat? Már minden nagyobb és drágább márkás és márkátlan terméket kipróbáltam, de mind csak időleges megoldást nyújtott.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Köszi

Hozzászóló: Vendég, 2008-04-27 15:27
Köszi, Dina a tanácsot, amint tapasztalok valamilyen váltoázást, írok! ;) MeszCo.

Pattanások

Hozzászóló: Dina, 2008-04-27 08:33
Szia! Igazából nem írtál róla, hogy milyen jellegű pattanások is zavarnak? Én éveken át küzdöttem ezzel a problémával, hihetetlen sok készítményt kenettek rám, kevés sikerrel. Az olcsótól az iszonyú drágáig! Végül tudod mi vált be? Kanadai kozmetikus ismerősöm "távötlete". Garnier rózsavizes arclemosó! Bármely drogériában megkapod, rózsasín müa. flakonban. A hangsúly a rózsavízen van! Próbáld ki, nekem napról napra szépült a bőröm tőle! Szerintem most 1500 Ft körül van, de sokáig elég, hiszen csak keveset kell belőle használnod! Szia! Dina

Kérdés

Hozzászóló: Vendég, 2008-04-23 16:13
Hogyan tüntessem el pattanásaimat? Már minden nagyobb és drágább márkás és márkátlan terméket kipróbáltam, de mind csak időleges megoldást nyújtott. A bőrgyógyász pedig annyit mondott, idővel kinövöm. Engem azonban mégis zavarnak. Tud valaki segíteni, mit lehet még tenni?