Függőség

Blog: Pillangó - Szerző: Pizsipanni

Olyan könnyen válik függővé az ember... Ez főleg a gyenge emberekre vonatkozik. Van, aki képes felülkerekedni rajta, és van, akinek segítség nélkül egyáltalán nem megy. Vagy még úgy sem...

És én gyenge vagyok. De vajon mennyire?

Dohányoztam, nagyon korán kezdtem, és csak pár hónapja hagytam abba. Amióta beteg vagyok. Kell mindig, ami motiváljon, hogy sikerüljön...
Szerettem cigizni, soha nem hittem volna, hogy valaha is le tudok szokni, és nem is akartam.

Most is több "függőségem" van, ami kell a mindennapjaimhoz. A túléléshez kellenek. Talán, hogy legyen valami, amibe kapaszkodhatok, ami miatt tudom, hogy van értelme felkelnem reggel.

Az egyik a koffein. Naponta megiszom 3-4 kávét, és ugyanennyi energiaitalt. Soknak számít? Majd ha felrobban a szívem, kiderül..

A másik az alkohol. Pontosabban a bor. Ezt azért nem viszem túlzásba, de szokásommá vált, hogy minden este egy pohár vörösbort megiszom. Talán még egészséges is... Legalábbis szeretném ezt hinni.

A harmadikról pedig nem is akarok leszokni! Persze, hogy Róla van szó! Iszom a szavait, folyamatosan várom, hogy írjon, hívjon. Most is csak azért vagyok fent,mert Őt várom.
Pedig annyira nem akartam ezt az egészet az elején! De jó volt beszélgetni, egyre inkább azt éreztem, hogy kell nekem!
Saját csapdámba estem. Mint mindig.
Képtelen vagyok kimászni belőle, és talán nem is akarok.

Kell nekem a túléléshez!